Спечелете телефон Nokia X30 5G и слушалки Nokia E1200

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 9 декември 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁ИГРА!🎁 

Направете най-страхотния коледен подарък на себе си или на любим човек! Имате възможност да спечелите 🎉Nokia X30 5G📱, създаден с грижа за бъдещето! Елегантен и издръжлив, с 3 г. гаранция и актуализации на ОС и на защитата, 50MP камера с режим Dark Vision, батерия, на която можете да разчитате и още много! 

Други двама късметлии ще спечелят безжични слушалки Nokia E1200🎧 и поставка за автомобил Nokia Car Holder🚗.

🎁❣️За да участвате, просто ни разкажете накратко в коментарите по-долу кой и какъв е човекът, с когото искате да се грижите един за друг в бъдеще.

🎁Ще изтеглим тримата победители на 9 декември. Коментари, копирани от други участници в играта, няма да се считат за валидни. Късмет на всички!

Победителите в Играта ще бъдат избрани на случаен принцип под наблюдението на Организатора. Победителите ще бъдат уведомени чрез лично съобщение във Фейсбук, в рамките на пет (5) дни след изтеглянето им. Организаторът не носи отговорност за невъзможността на даден победител да получи известия поради настройки за сигурност на личния си Фейсбук профил или за предоставянето от победителя на неправилна или по друг начин нефункционираща информация за контакт. Ако даден победител не може да се свърже с Организатора, не отговаря на условията, не успее да получи наградата в рамките на десет дни от момента на изпращане на известието за награда, тя може да бъде предоставена на алтернативен победител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара