Спечелете уникална ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО и кинокомплекти за филма Менюто

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

dtiramisu
hunata
simonak
jjo34480302

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Награди:

- 1 (един) бр. ваучер за кулинарно изживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО
- 3 (три) бр. кинокомплекта за двама за филма МЕНЮТО

Играта е отворена за участие за всички български граждани, навършили 18 години с местоживеене в Република България. Изключение правят лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правоотношение или въз основа на друг договор за някой от организаторите или са заети в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Играта, както и техните семейства.

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).

Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на https://www.dnevnik.bg/menuto/

В периода на провеждане на Играта организаторите всяка седмица обявяват ново тематично ниво, което включва въпрос, свързан по някакъв начин с филма "Менюто".

Играта продължава 14 дни.

Към всяко ниво се публикува по един въпрос. Участниците могат да отговарят на въпроса от всяко ниво в рамките на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал правилен отговор на поне един от въпросите, зададени в рамките на Играта, може да участва в Играта.

Всеки правилен отговор на въпрос добавя името на участника по веднъж в списъка на участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите.

Етапите на Играта са, както следва:

Ниво 1: ПРЕДЯСТИЕ

7.11.2021 г. - 13.11.2021 г.
В 10:00 часа на 7.11.2021 г. ще бъде публикуван първият въпрос от Играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 13.11.2021 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Ниво 2: ОСНОВНО

14.11.2021 г.- 20.11.2021 г.
В 00:01 часа на 14.11.2021 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от Играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 20.11.2021 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Жребият за наградите се тегли на:

- Ниво 1 и Ниво 2 - 21.11.2022 г.

Всеки участник може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, е длъжен в рамките на 2 (два) календарни дни да се свърже с организаторите, за да потвърди получаването на наградата.

Всеки участник в Играта може да се свърже с организаторите за допълнителна информация на e-mail internet@dnevnik.bg и телефон 02/461 53 00 (от понеделник до петък между 8 и 18 часа).

Условия, свързани с наградата 1 (един) бр. кинокомплект за двама за филма "Менюто": наградата 1 бр. кинокомплект за двама за филма "Менюто" включва само и единствено: два кинобилета за филма "Менюто" и 1 брой ваучер за консумация за двама от бара на "Синема Сити България" (наградата е валидна само за кината от киноверигата "Синема Сити България").

Допълнителни детайли:
- 1 (един) брой ваучер за консумация за двама от бара на "Синема Сити България" включва само и единствено: 2 броя средни пуканки + 2 броя средна напитка по избор (Pepsi, Pepsi Max/Mirinda/7UP/Lipton Lemon/Lipton Peach) в съответното кино от киноверигата "Синема Сити България", в което победителят е избрал да използва кинобилетите за филма "Менюто" и за прожекцията, която е избрал. Ваучерът за консумация от бара на "Синема Сити България" важи в периода 23.11.2022 - 8.12.2022 и не може да бъде използван за прожекции на други филмови заглавия и отделно от използването на спечелените два кинобилета за филма "Менюто".

- 2 (два) кинобилета за 1 (един) победител, които важат само и единствено за филма "Менюто", могат да бъдат използвани от победителя в периода 23.11.2022 - 8.12.2022 в избрано от победителя кино само и единствено от киноверигата "Синема Сити България" (всички обекти от киноверигата "Синема Сити България" може да видите ТУК).

- кинобилетите важат само и единствено за прожекция на филма "Менюто" за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от киноверигата "Синема Сити България" според програмата на киното.

- кинобилетите за филма "Менюто" и ваучерът за консумация от бара на съответното кино от киноверигата "Синема Сити България" не могат да бъдат заменяни за паричната им или каквато и да е друга равностойност, включително, но не само за други храни и напитки, други награди от филма "Менюто" или което и да е друго филмово заглавие, разпространявано от "Форум филм България" ЕООД.

- победителят получава своята награда 1 (един) бр. кинокомплект за двама за филма "Менюто", след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от киноверигата "Синема Сити България".

Голямата награда 1 (един) бр. ваучер за уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО

Наградата включва:

- вечеря за двама на петстепенно фюжън меню по избор (месно, рибно, вегетарианско или традиционно българско меню);
- специална селекция от напитки;
- домакин на разположение по време на вечерята.

Допълнителни детайли, свързани с наградата 1 (един) бр. ваучер за уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО:

- вечерята е с продължителност между 1.5 - 2 часа;
- по време на вечерята няма да разполагате с личните си вещи, включително мобилен телефон;
- необходима е предварителна резервация в ресторанта поне няколко дни предварително, както и избор на меню;
- ресторантът работи в дните от сряда до неделя, от 18.00 до 22.00 ч.
- ваучерът за наградата 1 бр. уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО е валиден 6 месеца, след като е предоставен на печелившия участник.

- след като на печелившия участник бъде предоставена наградата 1 бр. уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО, то Организаторът няма ангажимент, свързан с организацията и използването на спечелената награда 1 (един) бр. ваучер за уникално кулинарно преживяване ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО.

Допълнителна информация за наградата 1 (един) бр. ваучер за уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО може да получите на www.makaroon.bg .

д) Съгласно чл. 13, ал. 1, т. 21 на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), във връзка с &1, т.62 от ЗДДФЛ, предметни награди на стойност над 100,00 лева с ДДС са облагаем доход за физическото лице, което ги получава.

Голямата награда, която се предоставя в настоящата игрa - 1 (един) бр. ваучер за уникално кулинарно преживяване за двама ВЕЧЕРЯ НА ТЪМНО, ПРЕДСТАВЛЯВА облагаем доход за физическото лице, като в този случай при получаване на наградата се подписва приемо-предавателен протокол. Когато наградата е на стойност над 100,00 лева с ДДС, Организаторът, съгласно чл. 65, ал. 7 от ЗДДФЛ е задължен да удържи и внесе дължимия данък, както и да подаде декларация в НАП за дължимия данък. В тази връзка печелившите участници доброволно, информирано и свободно предоставят личните си данни за попълването на приемо-предавателния протокол. Удържаният и внесен данък е окончателен, за него не се издава служебна бележка и физическото лице получило наградата, не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

Краен срок - 20 ноември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара