Спечелете смартфон марка Motorola, модел moto g82 5G

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 декември 2022

Как се участва:

Чрез абонамент в youtube и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🙌🏻 Спечели #motog825G!

➡️ Ако искаш да спечелиш смартфона с най-добър OLED дисплей moto g82 5G си на парвилното място!

❗️Абонирай се официалния YouTube канал на Motorola Bulgaria:

📣 Кажи ни в коментарите под този пост: Коя е най-важната характеристика за твоя идеален смартфон? 📲

Общо 1 от участниците, спазили условията по т. 4.3. и 5.1. ще бъде избран за победител в Играта на случаен принцип, чрез томбола в присъствието на нотариус до 15-и декември.

В играта ще бъде раздадена една предметна награда, представляваща смартфон марка Motorola, модел moto g82 5G!, с продажна цена в размер на [579,00] лв.

След приключване на Играта, ще бъде извършено тегленето на печелившия и 3 резерви, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе. Тегленето ще се извърши на случаен принцип на адреса на Организатора. Победителят и резервите ще бъдат обявени в официалните страници във Facebook и Instagram до 20.12.2022 г.

Печелившият участник в Играта ще бъде уведомен, че печели награда чрез електронно писмо от Организатора в срок до 48 часа от изтеглянето и обявяването му за победител. Спечелилият участник, следва в срок от 72 часа от уведомяването чрез електронно писмо, да предостави на Организатора трите си имена, ЕГН и телефон за връзка. В случай че в срок от 72 часа от уведомяването му, спечелилият участник не предостави информацията по предходното изречение, то същият губи наградата, а Организаторът преминава към награждаване по реда на описаната в настоящата точка процедура на резервите по реда на тяхното изтегляне.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати по електронно писмо данни и информация за доставка до подаден от него адрес. При неспазване на срока, описан в точка 7.1, печелившият участник губи наградата. Приемайки настоящите Общи условия, всеки Участник се съгласява, в случай че бъде избран за Печеливш, имената му да бъдат обявени в официалните канали за комуникация на Организатора, както следва.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара