Спечелете прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 ноември 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Играй за верен помощник - прахосмукачка робот Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2. 

Знаем, че уравнението за домашен уют включва бърза интернет връзка и сигурни смарт помощници. Ние можем да помогнем и с двете. Вземи домашен интернет от Yettel и свържи минимум 30 смарт устройства, които ще си работят без ограничения, докато ти имаш безкабелна мрежа с 50% отстъпка за първите 6 месеца.

За да участваш за нов смарт помощник, отговори ни в коментар - колко устройства са свързани към Wi-Fi мрежата у вас? Тагни и приятел, който да ни сподели същото.

Участието в Кампанията не е обвързано със закупуване на стоки и/или услуги от Йеттел.

Няма ограничение в броя на коментарите, публикувани от всеки участник. Независимо от броя направени коментари от всеки участник под една публикация на Организатора, всеки участник участва в томболата по т. 5.3. за спечелване на награда еднократно (само с един коментар).

1 (един) от участниците, спазили условията по т. 5.1. и 5.2. ще бъде избиран в деня след приключването на играта, на случаен принцип, чрез томбола.

Всеки Участник играе от свое име и следва да получи наградата лично, ако бъде избран.

В играта ще бъде раздадена общо 1 бр. награда – прахосмукачка робот XIOAMI Mi Robot Vacuum Mop 2 White

Печелившият участник в Играта, следва да бъде уведомен, че печели награда в публикацията за кампанията на Организатора, от 03.11.2022г. от Организатора във Фейсбук.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати на лично съобщение до Организатора, след като бъде уведомен, че печели, свои лични данни – три имена, телефон и адрес в срок до 3 работни дни, считано от момента на уведомяване, че печели награда. При неспазване на този срок, съответния печеливш участник губи правото за награда и се заменя от първата по ред резерва, която се уведомява по реда, описан по-горе.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара