Спечелете фотоепилатор, уред за готвене на пара, бебефон и още награди Philips от Lilly

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 ноември 2022

Как се участва:

Чрез покупка за поне 8 лв от онлайн магазина на Лили Дрогерие.

Пълни правила:

❤️ Защо да е черно, когато може да бъде цветно?
💫 Защо да е петъчно, когато може да бъде седмично?
🛍️ Защо да е Black Friday, когато може да бъде Pre-Xmas Shopping?

⭐ Купи коледните подаръци сега на страхотна цена, участвай в томбола за 1 от 5 уреда и се възползвай от безплатна доставка за покупки над 11.99 лева, 

Кампанията се организира и провежда в интернет магазина на „Лили Дрогерие“ ЕООД shop.lillydrogerie.bg на територията на Република България.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са 5 бр. уреда с марка Philips, както следва:

    Бебефон PHILIPS AVENT на стойност 299,99 лв.с ДДС;
    Уред за готвене на пара и Блендер PHILIPS AVENT на стойност 99,99 лв. с ДДС;
    Нагревател за шишета Philips Avent на стойност 69,99 лв. с ДДС;
    Електрически стерилизатор Philips Avent на стойност 139 лв. с ДДС;
    Фотоепилатор PHILIPS на стойност 799 с ДДС лв.

Всеки, желаещ да участва в Играта, трябва да направи поръчка за закупуване на продукти с минимална стойност 8лв. от онлайн магазина на Организатора в периода на Кампанията, посочен в раздел 5.

Всеки, желаещ да участва в Играта, трябва да плати и приеме поръчката си до три дни след приключване на Кампанията, чиито период е посочен в раздел 5 . Всеки участник трябва да даде съгласието си за участие в Кампанията и съгласие с условията на Кампанията, като се регистрира на адрес https://shop.lillydrogerie.bg/form/pre-xmas-shopping/

Един участник може да участва в Играта неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници.

Ще бъдат изтеглени пет печеливши и пет резервни участника. Имената на спечелилите ще бъдат обявени до 30.11.2022 г. до 18:00 часа на фейсбук страницата на Организатора, за което участниците дават изричното си съгласие, приемайки Правилата на Играта.

В рамките на 7 (седем) дни след тегленето на печелившите участници от Играта, Организаторът ще се свърже на посочения телефон с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с избрания участник в рамките на три последователни опита в рамките на 2 (два) дни, то той ще пристъпи към първия изтеглен резервен участник.

В деня на свързване с печелишия участник и валидиране на неговото участие, печелившият следва да предостави следните данни на Организатора: три имена, ЕГН, постоянен адрес с оглед изготвяне на необходимите документи във връзка с получаване на спечелената награда и деклариране и заплащане на дължимия данък за нея съгласно изискванията на българското законодателство. В случай че печелившият участник откаже да предостави тези данни, той не може да получи спечелената награда.

Получаването на наградата ще става лично от изтеглените печеливши участници в избран от тях търговски обект на Организатора или чрез куриерска фирма.

Наградите, показани в рекламните материали на Кампанията са с илюстративна цел и илюстрациите върху тях може да се различават от реалните. Организаторът не носи отговорност в случай на рекламации и проявени дефекти на спечелените награди.

Цветът и моделът на наградите не са по избор на клиента, спечелил награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара