Спечелете гривна с 3 диаманта и 10 комплекта с продукти Тео


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 ноември 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

✨GIVEAWAY ✨

Спечели страхотна гривна с три диаманта от Тео и @gotodiamonds или 1 от 10 бр. козметични несесери с продукти Тео, като:
💎 Харесаш този пост и последваш профила на @teo.bulgaria
💎 Отбележиш приятелка, която също би се включила
💎 Сподели публикацията в стори и ни отбележи, за да имаш по-голям шанс да спечелиш.

Участието в играта НЕ е обвързано с покупка.

Всеки участник има право да спечели само 1 брой награда за периода на Кампанията.

Победителите ще бъдат обявени до 7 работни дни след края на Кампанията.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на стори на профила на Teo Bulgaria (@teo.bulgaria). Публикуването става посредством публикуване на печелившата снимка.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез лично съобщение (DM), изпратено от Организатора до Instagram профила им, с който са участвали в Играта. В срок от 5 (пет) дни всеки печеливш участник ще трябва да върне отговор на съобщението на Организатора, в който участникът следва да посочи своите имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда. Необходимо е и предоставянето на ЕГН единствено от спечелилите Голямата Награда по т. 6.1, поради задължението за декларирането на същата и облагането/заплащането на данък съгласно ЗДДФЛ.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 10 работни дни след изпращане на данните от печелившите включващи имена, адрес, телефон за доставка и ЕГН (в случая на голямата награда). Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да си вземе наградата, същият губи право да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара