Спечелете официални топки и тренировъчни топки FIFA World Cup 2022 и ваучери Sport Depot

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 11 декември 2022

Как се участва:

Чрез покупка от Sport Depot и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Имаш ли усещането, че вече чуваш скандирания от Катар, а играчите на Мондиала са буквално пред очите ти? Значи си истински фен.

Включи се в нашата Игра за фенове – направи покупка от наш магазин или онлайн, регистрирай касовата бележка/номер на поръчка и можеш да спечелиш:
✅3 х Официална ⚽️мачова топка FIFA World Cup 2022
✅5 х Тренировъчна мачова топка FIFA World Cup 2022
✅10 х Ваучер за пазаруване от SPORT DEPOT

В кампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което направи покупка, независимо от нейната стойност, в магазини SPORT DEPOT или онлайн от 18 ноември до 11 декември и попълни своята регистрация.

Паричните и предметни награди, получени на случаен принцип подлежат на данъчно облагане и деклариране. Предоставящите предметни награди с пазарна стойност от 100 лв. и повече, следва да издават на наградените физически лица служебни бележки по образец за удостоверяване на стойността на непаричния доход. Физическите лица, получили предметни награди имат ангажимент да попълнят пълно, точно и вярно служебните си бележки за деклариране на дохода, а от своя страна „СПОРТ-ДЕПО“ АД да внесе сумата по дължимия данък от 10%.

Награди
3 бр. Официална топка Fifa World Cup 2022 Qatar
5 бр. Тренировъчна топка Fifa World Cup 2022 Qatar
10 бр. Онлайн ваучери за подарък на стойност 50 лв.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.

Тегленето на победителите ще бъде на 12.12.2022 г.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени по имейл и чрез обаждане от отдела ни за обслужване на клиенти.

Резултатите ще бъдат публикувани на Facebook страницата на „СПОРТ-ДЕПО“ АД >> https://www.facebook.com/SportDepot.bg, както и в страницата на кампанията >> Fifa World Cup Qatar (sportdepot.bg).

Организаторът ще се свърже с победителите в рамките на максимум 5 (пет) работни дни от определянето на печелившите. Ако победителите не отговорят в рамките на 5 (пет) работни дни от уведомяването им, ще се определят други победители от жури на „СПОРТ-ДЕПО“ АД.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара