Спечелете 500 одеяла, 5000 ръкавици и 12 000 чаши от сокове Florina

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - до изчерпване на наградите

Как се участва:

Чрез покупка на 2 броя сок Florina по 1 литър и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

❄️ Двойна свежест тази зима с вкуса и даровете на #Florina. ❄️​

🎄 Купи 2 кутии сок и ще получиш скреч картата, с която можеш да спечелиш една от хиляди награди.   ​

🎁 Промоцията е валидна до изчерпване на количествата. ​

Играта се провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти включени в кампанията. Обектите, участващи в Играта са обозначени с рекламни/промоционални материали, съдържащи информация за Играта.

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение ангажимент на лицата, желаещи да се включат в Играта е предварително (преди покупката) да се уверят на място, че съответния търговски обект е участващ в Играта, както и дали и кои от наградите в съответния обект са изчерпани и съответно, дали правилата на Играта в съответния обект са приложими съгласно настоящите условия.

Организаторът няма задължение да следи и уведомява публично потребителите за изчерпването/наличието на награди в обектите включени в Играта.

Като Участник в Играта може да се включи всяко лице, което отговаря и е изпълнило условията на настоящите правила и което в периода на провеждане на Играта:
1. е посетило участващ обект.
2. уверило се е на място в обекта, че наградите в съответния обект не са изчерпани.
3. е закупупило с една покупка (отразена в един касов бон) два броя сок Florina, разфасовка от 1 (един) литър.
4. е изтеглило скреч карта за извършената покупка в момента на покупката (с изтриване на указаното място, участникът разбира дали печели награда и съответно вида на наградата, която печели).

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение извършването на повече отделни покупки на продукта увеличава шанса за спечелване на награда, както и възможността да бъде получена повече от една награда.

Наградите, които ще бъдат раздадени в Играта са общо 17 500 бр. награди, както следва:
• чаша Florina (общо 12 000 броя).
• чифт ръкавици Florina (общо 5 000 броя).
• възглавница-одеяло Florina (общо 500 броя).

Посочените награди се разпределят във всеки един от търговските обекти по т.2.1., обозначени с рекламни материали, съдържащи информация за Играта. Броят и видът
награди разпределени по обекти се определя от Организатора, съобразно постигнатата договорка със съответния търговски обект.

ВАЖНО!
С цел избягване на всякакво съмнение, всяка покупка на два броя сок Florina от 1 литър, дава право да се тегли една скреч карта, върху която се съдържа надпис за вида на наградата или който уведомява участникът, че не печели награда.

Тегленето се извършва на касата в обекта, в който са закупени два броя сок Florina от 1 литър, в момента на покупката на продукта. Участникът узнава в момента на покупката дали е спечелил награда от Играта и вида на съответната награда.

Наградите за участниците в Играта се получават на място в обекта, от който е закупен продукта, участващ в Играта, в момента на покупката.

С цел избягване на всякакво съмнение представянето на касов бон за извършена покупка на участващия в кампанията продукт (два броя сок Florina от 1 литър), от обект и/или с дата и час различни от обекта, датата или часа на извършване на покупката не дава право за теглене на скреч карта.

Играта във всеки един обект продължава до изчерпването на наградите в него.

Наградите по т.6.1. се доставят в обектите по т.2.1. преди началото на Играта и са налични до спечелването/раздаването им на победителите в Играта. В периода на провеждане на Играта броя и вида на наградите във всеки един обект не се допълва.

Post a Comment

По-нова По-стара