Спечелете хлебопекарни, подноси, кухненски везни, ножове за пица и още награди от София Мел

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 януари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на брашно София Мел със специален стикер, приготвяне на рецепта и качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието във „Вкусен свят“ е обвързано с покупка на продукт/и в цялата магазинна мрежа на страната, които са обозначени със специален стикер.

Участващите продукти са брашно София Мел Класик 1 кг и 2 кг, брашно София Мел Екстра 1 кг и 2 кг, брашно София Мел Баница 1 кг и брашно София Мел Кекс 1 кг.

Задължителни условия за участие в Играта са:
- да е извършена покупка на продукти, участващи във „Вкусен свят“ и маркирани със специалния стикер за това;
- да е създаден профил за достъп с потребителско име и парола в www.sofiamel.bg. На всеки закупен пакет има отпечатан уникален код, който следва да се въведе в уеб сайта www.sofiamel.bg .

Всяко едно физическо лице има право да регистрира и притежава само 1 /един/ профил в сайта www.sofiamel.bg

Механизъм на Играта

Стъпка 1: Закупувайки продукти, участващи във „Вкусен свят“ и описани в т.4.3 от настоящите правила, всеки един потребител ще може да използва стикера на пакета, за да се включи в промоцията.

Стъпка 2: Всеки един потребител влиза в сайта www.sofiamel.bg и следва да си направи регистрация със своя личен имейл адрес, посочвайки парола.
Създаването на личен профил се осъществява чрез попълване на следните данни в електронна регистрационна форма:
- име и фамилия – необходими за идентификация на потребителя при последващи участия в промоции;
- e-mail адрес – използва се като потребителско име за осъществяване на вход в системата след създаване на личен профил;
- парола – използва се за вход към вече създадения потребителски профил.

При процеса на регистрация потребителят сам определя персонална парола за достъп до профила си. Задължително условие е да се съгласи с Общите условия на сайта.
След въвеждане на горните данни и натискане на бутона „Регистрирай се“ всеки клиент ще получи на посочения от него e-mail адрес линк за потвърждение на регистрацията си.

Стъпка 3: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да изпрати готварска рецепта за преглед и публикуване в уеб сайта www.sofiamel.bg. Изпратените готварски рецепти трябва да са приготвени от самия потребител предварително. Към всяка една рецепта се изпраща точно описание на съставките, начин на приготвяне и поне една снимка на приготвеното ястие или стъпките за приготвяне.

Всяка една рецепта се преглежда и валидира от администратор на уеб сайт. Всяка една рецепта може да бъде одобрена за публикуване в уеб сайта или да бъде отказана. При отказ за публикуване на рецепта – потребителите ще получат известие по e-mail с причините за неодобрението ѝ.

Стъпка 4: : Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да изпрати снимка за преглед и публикуване в уеб сайта www.sofiamel.bg. Изпратените снимки трябва да бъдат на момент с любими хора и приготвено печиво с брашно София Мел. Към всяка една снимка, потребителят записва желано от него заглавие или името на човека, за когото е направено печивото.

Всяка една снимка се преглежда и валидира от администратор на уеб сайт. Всяка една снимка може да бъде одобрена за публикуване в уеб сайта или да бъде отказана. При отказ за публикуване на снимка – потребителите ще получат известие по e-mail с причините за неодобрението ѝ.

Всяка една одобрена и публикувана снимка в уеб сайта www.sofiamel.bg е равна на едно участие в промоцията. За всяка публикувана снимка, ГудМилс България ще дари 1 лв. на Фондация „Конкордия България“ в подкрепа на семейства в нужда.

Стъпка 5: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да въведе своите данни. Данните, които са необходими са:
- име, презиме и фамилия - необходими за идентификация на потребителя при последващи участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- телефонен номер – необходим за последващи контакти с потребителя при участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- населено място, пощенски код и точен адрес - необходим за последващи контакти с потребителя и участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- снимка или аватар – прикачване на снимка или аватар, която се визуализира в страниците с изпратени и публикувани рецепти и снимки.

Стъпка 6: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да въведе своите данни. Данните, които са необходими са:
- име, презиме и фамилия - необходими за идентификация на потребителя при последващи участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- телефонен номер – необходим за последващи контакти с потребителя при участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- населено място, пощенски код и точен адрес - необходим за последващи контакти с потребителя и участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- снимка или аватар – прикачване на снимка или аватар, която се визуализира в страниците с изпратени и публикувани рецепти и снимки.

В личния си профил – раздел „Моите рецепти“, всеки един потребител може да намери всички изпратени до момента рецепти, както и техният статус – одобрени, неодобрени, очаква преглед.

В личния си профил – раздел „Моите снимки“, всеки един потребител може да намери всички изпратени до момента снимки, както и техния статус – одобрени, неодобрени, очаква преглед.

Не се разрешава изпращането на снимки или рецепти със снимки, чийто авторски права не принадлежат на съответния потребител. Ако организаторът засече и потвърди опит за използване на снимки, изображения и текстова информация, обект на авторското и сродните му права - ще спре достъпа до съответния потребителски профил незабавно. Със спирането на достъпа, съответният потребител губи правото да участва в промоции.

С изпращането на снимки и рецепти със снимки, потребителят декларира, че е носител на авторските права и ги преотстъпва за използване от ГудМилс България ЕООД неограничено във времето и територията.

Всеки един потребител се съгласява да изпраща снимки, на които има заснето приготвено ястие/печиво, като на самата снимка трябва да присъства опаковка на брашно София Мел, с което е приготвено ястието/печивото или надписан промоционален стикер. Допускат се снимки без продукти, ако на тях се вижда как потребител или заедно с членове на неговото семейство, приготвят рецептата с продукти на София Мел. Снимки, които не са заснети собственоръчно от потребителя и не отговарят на условията няма да бъдат одобрявани, следователно и няма да участват в промоцията.

При спечелване на награда с пазарна стойност над 100 /сто/ лева, печелившият участник предоставя своите единен граждански номер /ЕГН/, трите пълни имена и адреса по документ за самоличност, които ще бъдат използвани от Организатора за подаване на справка по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица към НАП. При поискване от печелившия участник Организаторът издава служебна бележка съобразно изискванията на чл. 45, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ). Служебната бележка съдържа информация за пазарната стойност на получената награда, имената и ЕГН на получателя на наградата. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара