Спечелете 5 броя PlayStation 5 и 100 ваучера за преживявания от Mentos

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.mentosgame.bg/winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Mentos за поне 3.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да закупи продукт/и на Mentos на минимална стойност 3,99 лв. с ДДС.

Продуктите, които дават възможност за участие в Играта, са с търговска марка Mentos. Списък с продукти, участващи в промоцията:

MENTOS БОНБОНИ РЕЙНБОУ 37,5Г
MENTOS БОНБОНИ ПЛОД 38Г
MENTOS БОНБОНИ ГРОЗДЕ 37,5Г
MENTOS БОНБОНИ МИНТ 38Г
MENTOS ДЪВКИ ПЛОД 30Г
МЕНТОС ДЪВКИ ЯГОДА 30Г
MENTOS ДЪВКИ СПЕРМИНТ 30Г
MENTOS ДЪВКИ МИНТ 30Г
MENTOS BOX БОНБОНИ ЛИМОНОВА МЕНТА 30БР
MENTOS BOX БОНБОНИ МЕНТА 30БР

2. Да влезе на интернет страницата на Възложителя www.mentosgames.bg и да се регистрира с имейл, телефон и две имена;

3. Да регистрира касова бележка на сайта www.mentosgames.bg, като попълни номера и датата на касовата бележка и прикачи снимка на касовата бележка.

Механизъм на печелене на награди

При регистриране и одобрение от администратор на касова бележка потребителят участва в томболата за спечелване на награди - 100 бр. ваучера за преживявания на стойност 80 лв., 5 бр. PlayStation 5. При 2 регистрирани касови бележки потребителят участва в томболата за спечелване на 1 от 100 бр. ваучера за преживявания на стойност 80 лв. За участие в томболата за спечелване на 1 от 5 PlayStation 5 потребителят трябва да е регистрирал поне 4 касови бележки, с които не е спечелил ваучер за преживяване. Участникът може да спечели по една награда от вид, т.е. максимум награди, които един потребител може да спечели, са 1 ваучер за преживяване и 1 PlayStation 5, като за целта потребителят следва да е регистрирал поне 6 различни и одобрени от администраторите касови бележки.

Участникът е длъжен да запази касовите бонове от покупката до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

Всеки понеделник след седмицата, за която се отнася тегленето, се теглят на случаен принцип по 25-ма победители за ваучери за преживявания на стойност 80 лв., т.е. на датите 28.11.2022 г., 05.12.2022 г., 12.12.2022 г., 19.12. 2022 г. След одобрение на касовата бележка, с която потребителите участват в томболата, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават уникален код на ваучера си.

На 19.12.2022 г. на случаен принцип се изтеглят и 5-мата победители за PlayStation 5 на случаен принцип. След одобрение на касовите бележки, с които потребителите участват в томболата, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на спечелената награда.

При изтегляне на потребител като печеливш, администратор на платформата ще провери снимката на касовата му бележка, за да бъде одобрена. В случай че от касовата бележка не става ясно, че закупените артикули са продукти на Mentos, напр. вписани са “Хранителна стока”, “Артикул” или друго, то потребителят следва да заснеме касовата бележка до закупените Mentos продукти. В случай че касовата бележка не бъде одобрена, потребителят губи правото си за спечелване на наградата и на негово място ще бъде изтеглен друг потребител. В случай че потребителят бъде одобрен като печеливш, ще получи последващ имейл с потвърждение за спечелването на своята награда и повече информация относно нейното получаване.

Наградите, налични за участниците в Играта, са:

100 броя ваучера за преживяване на стойност 80 лв от giftcometrue.com

5 броя PlayStation 5

Тегленето на ваучерите за преживяване се случва всеки понеделник след седмицата, за която се отнася тегленето на случаен принцип, като на всяко теглене се теглят 25-ма победителя за ваучер за преживяване, регистрирали поне 2 одобрени от администратор бележки в седмицата, за която се отнася тегленето. Тегленето на печелившите на голямата награда PlayStation 5 се случва в понеделник, 19.12.2022 г., като за спечелване на наградата потребител следва да е регистрирал поне 4 одобрени от администратор бележки, с които не е спечелил седмична награда.

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.mentosgames.bg в момента на спечелването на наградата.

Участниците, спечелили ваучер за преживяване от giftcometrue.com, ще получат своя уникален код в уведомителния имейл за спечелване на наградата.

Участниците, спечелили PlayStation 5, следва да предоставят двете си имена, телефон за връзка, имейл адрес и адрес за доставка - личен адрес или офис на куриерска фирма Speedy.

Печелившите участници на гейминг комплекти получават наградите си по куриер в срок до 40 работни дни от края на промоцията на посочения от тях пощенски адрес. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Възложителя.

Краен срок - 18 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара