Спечелете телефони и смарт часовници Samsung Galaxy и 10000 продукта на Golden Rose

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Смарт часовник Samsung Galaxy - Евгения - ******4693
Телефон Samsung Galaxy Z Flip 3 - Таня - ******0955
Смарт часовник Samsung Galaxy - Деница - ******3913
Телефон Samsung Galaxy Z Flip 3 - Велизар - ******7736
Смарт часовник Samsung Galaxy - Емилияна - ******7347
Смартфон Samsung Galaxy Z Flip3 - Есра Фарис

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Golden Rose за поне 10 лв. и регистрация на ксов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички търговски обекти на територията на Р. България, продаващи продукти с марка Golden Rosе и приели Общите условия за участие в кампанията. Търговските обекти по свой избор участват в кампанията, като при участие обозначават обектите със специално произведени рекламни материали за целта /плакати и уоблъри/. Не всички търговски обекти участват в кампанията със скреч-карти. Участието с регистрация на касова бележка с изпълнени условия за покупка важи за всички обекти.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка GOLDEN ROSE ®.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

Начин за провеждане на КАМПАНИЯТА

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва дa закупят от търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка GOLDEN ROSE ®, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 10лв с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.goldenrose.bg/igra като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на играта.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка до изтичане на КАМПАНИЯТА.

В момента на покупка на касата в търговския обект при изпълняване на условието за закупуване на продукти Golden Rose за минимум 10 лева с ДДС, в обектите, които са заявили участие, предоставят на клиента избор между наличните скреч-карти и след теглене, при откриване на обозначеното място за „търкане“ клиентът разбира дали печели 1 от 10 000 козметични продукта с марката Golden Rose. При печалба, се открива надрис „Продукт Golden Rose“. В този случай, клиента получава веднага на касата продукт на марката.

Скреч-картите са налични само в търговски обекти заявили участие, като не във всички търговски обекти, продаващи марката Golden Rose са налични. Търговските обекти, предлагащи скреч-карти с шанс за моментна печалба са обозначени със специални рекламни материали за целта /плакати, уоблъри/.

Скреч-картите се предоставят в рамките на КАМПАНИЯТА от 1 ноември 2022 до 16 декември 2022 г. или до изчерпване на количествата им в съответния търговски обект.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта в частта с регистрация на касова бележка са общо 6 бр., както следва:
- 3 бр. смарт часовника Samsung Galaxy Watch 4
- 3 бр. телефони Samsung Galaxy Z Flip 3

Не се допуска подменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.

Награди се теглят след старта на кампанията както следва:

14 ноември 2022 / 21 ноември 2022 / 28 ноември 2021 /  5 декември 2022 / 12 декември 2022/ 19 декември 2022

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки в Промоцията/Играта.

Регистрацията на касова бележка е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията www.goldenrose.bg/igra и фейсбук страницата на Golden Rose www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез куриерска фирма. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка. Ако Организаторът прецени да изпрати по куриер наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка.

За целите на легитимността на наградния фонд и наградените, печелившите се снимат с тях след подписване на Декларация за съгласие. Снимките се публикуват във Фейсбук и Инстаграм страниците на Организатора: www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria и www.instagram.com/GoldenRose Bulgaria

Моментните печалби в обектите с налични скреч-карти /обозначени специално за целта/ са с общ брой 10 000. Представляват продукти с марката Golden Rose и включват продукти за лице, нокти и лице.

Общ тираж на скреч-картите 20 000 броя. Разпределението на печелившите и непечелившите е 50% / 50% или 10 000 скреч-карти с тираж „Продукт Golden Rose“ и 10 000 скреч-карти с тираж „Опитай пак“.

Производството на скреч-картите е реализирано в оторизиран партньор, съпроводено с необходимата документация с доказуем тираж и произход.

Краен срок - 16 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара