Спечелете 20 подаръчни кутии с Baileys и коледни играчки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

МИГЛЕНА Я.
ЗОРНИЦА И.
ИВЕЛИНА А.
ПЕТЯ Г.
ВАНЯ Д.
МАКСИМИЛИЯНА Я.
АНИТА Щ.
АТИ М.
ЕЛЕНА Г.
НЕЛИ П.
КЕТРИН Й.
МИЛЕНА Д.
ДИМАНА П.
OLEG V.
РАДИНА И.
ГЕОРГИ Х.
СИЛВИЯ Г.
LUBA G.
АНЕЛИЯ Г.
МАРИЯ З.

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В кампанията  могат да участват само дееспособни физически лица, навършили 18 години, които са се регистрирали успешно на сайта на играта с име и фамилия, телефонен номер, e-mail адрес след посочени два правилни отговора в играта.

Всеки желаещ да участва в кампанията, има право да се регистрира неограничен брой пъти, но едно и също лице има право да спечели най-много една от наградите в рамките на цялата игра.

Участието в играта не е обвързано с покупка.

За да се включат в Кампанията, Участниците трябва да отговорят правилно на двата въпроса: „В кой град се случва зимната приказка на Baileys?“ и „Коя съставка е задължителна за любимия ти горещ шоколад с Baileys?” , като влязат на уебсайта www.xmaschoco.drinklink.bg  и след това попълнят регистрационната форма, посочвайки своите:
(*) Име и фамилия
(*) Електронен адрес
(*) Телефонен номер

Печелившите се определят чрез електронно теглене, което ще бъде проведено на 05.12.2022 г.

В тегленето участват всички валидни регистрации на един и същ участник, но във всеки случай един участник има право да получи само една награда в хода на цялата игра.

Участниците, които са обявени за печеливши по реда на раздел ІІI от настоящите общи условия („печеливш участник”) имат право да получат една от следните награди:

Наградите: 20 броя подаръчни кутии, съдържащи 1 брой Baileys Original Irish Cream и 2 коледни декоратични играчки за елха.

Изтеглен печеливш участник, който е бил уведомен по e-mail или телефонно обаждане, трябва да потвърди данните си и желанието си да получи наградата чрез изпращане на e-mail, на следния електронен адрес xmaschoco@drinklink.bg  в срок от 72 часа след получаване на уведомлението. Изпратено потвърждение след този период се счита за невалидно. Ако печелившия участник откаже да получи наградата или не потвърди данните си чрез отговор на изпратения от Организаторите е-mail в срок 72 часа след получаване на уведомлението наградата се печели от изтегления резервен печеливш участник.

Изтегленият печеливш участник се обявява на сайта чрез публикуване на първо име и първата буква от фамилното име, с които се е регистрирал.

След уведомлението, изтегленият печеливш участник трябва да потвърди метод на получаването ѝ: По куриер за сметка на Организаторите: В този случай личните данни (Име, адрес и телефон) ще бъдат предадени на лицензирана куриерска фирма, което изтегленият печеливш участник следва да потвърди писмено по електронна поща.

Краен срок - 4 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара