Спечелете кухненски роботи, airfryer, мултикукъри, ваучери за Ozone и Glovo и специална вечеря от Coca-Cola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 декември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти на Coca-Cola и регистриране на кодове в приложение.

Пълни правила:

Купи бутилка от 1L, 1.5L или 2L Coca-Cola, Coca-Cola Без Захар, Fanta Портокал, Sprite с промоционални етикети и капачка COCA-COLA APP. Виж под капачката за „ЧАША“ или регистрирай 10-символния код под капачката на COCA-COLA APP (Coca-Cola Мобилно Приложение) и играй за награди.

Промоцията се провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията, до изчерпване на наградите в съответния награден център.

Промоцията стартира на 8.11.2022 г. и продължава до 23.12.2022 г. или до изчерпване на количествата награди в участващите обекти, което от изброените събития настъпи по-рано. Промоцията по отношение наградите в т. 7.2.1  стартира на 8.11.2022 г. и продължава до 05.12.2022 год.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на чаша са продукти от 1L Coca-Cola, 1L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Coca-Cola, 1.5L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L Sprite, 2L Coca-Cola, 2L Coca-Cola Без Захар, 2L Fanta Orange и 2L Sprite в пластмасови опаковки с промоционални с КОЛЕДНИ етикети и БЯЛА КОЛЕДНА капачка.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA-COLA APP са продукти от 250ml Coca-Cola, 250ml Coca-Cola Без Захар, 300ml Coca-Cola, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca-Cola, 330ml Coca-Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca-Cola, 500ml Coca-Cola Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Лимон, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca-Cola, 1L Coca-Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca-Cola, 1.5L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca-Cola, 2L Coca-Cola Без Захар, 2L Fanta Orange и 2L Sprite с 10-символен код под капачката/езичето.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните: Стъклена чаша със специален коледен дизайн 550 000 бр.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните (Приложение 3):

Празнична вечеря приготвена от Лора и Стоян - 3 бр.
Philips Airfryer Smart HD9867/90 - 21 бр.
Philips Кухненски робот HR7776/90 – 21 бр.
Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40 – 21 бр.
Дигитален ваучер на стойност 50лв. от “Glovo” – 100 бр.
Дигитален ваучер на стойност 50лв. от “Ozone” – 100 бр.

Наградата по т. 7.2.1, включва само и единствено:

    Посещение на Лора и Стоян на подаден от Вас адрес, между 14.12.2022 год. - 21.12.2022 год.;
    Продуктите необходими за приготвяне на празнична вечеря;
    Еднократно приготвяне на празнична вечеря за до 10 човека;
    След изтеглянето на печелившите ще бъдат потърсени, за да се уточнят допълнителните детайли по организиране на получаване на наградата – период,  място и др.
    Предоставянето на наградата ще бъде заснето с телефон по време на приготовлението за вечерята. С приемането на наградата Печелившият разбира и приема дабъде заснет  като е възможно, по преценка на Организатора, монтирано кратко видео по предоставяне на наградата да бъде излъчено/публикувано в медийните канали на Орагнизатора – сайт на компанията, Фейсбук страница, Инстаграм страница с цел информиране на останалите участници за реалното предоставяне на големите награди. В случай, че все пак печелившият не желае да бъде заснеман, той следва да заяви това изрично преди предоставяне на наградата като Организаторът ще направи възможното за документиране предоставянето на наградата без директно заснемане на печелившия.

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва в наградата по т. 7.2.1..

Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията и вида на наградата по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането й, като например влошена епидемична обстановка, стачки, събития и обстоятелства, наложени от държавните институции, които събития не са могли да бъдат предвидени.

В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят бутилка от участващите  в промоцията продукти. Участникът получава възможност да потърси под капачката думата „ЧАША“ или да открие уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата.

Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в промоцията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове (и gems (диаманти), където се изискват такива за участие за съответна награда) и избора на награда, за която да играе в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на промоцията.

Потребителите на Coca-Cola App могат да събират виртуална Coca-Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca-Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка (не съдържаща символа „ЧАША“) от 250ml Coca-Cola, 250ml Coca-Cola Без Захар, 300ml Coca-Cola, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca-Cola, 330ml Coca-Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca-Cola, 500ml Coca-Cola Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Лимон, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca-Cola, 1L Coca-Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca-Cola, 1.5L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca-Cola, 2L Coca-Cola Без Захар, 2L Fanta Orange и 2L Sprite има уникален 10-символен код под капачката. С въвеждането на всеки код в приложението Coca-Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

С натрупването на определен брой монети и диаманти във своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.1., Участникът трябва да е регистрирал 65 кода от участващите опаковки (равняващ се на 65 coins/монети) , след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 3 бр. – празнични вечери, приготвени в дома на печелившия от Лора и Стоян; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в  томболата за големите награди описани в т. 7.2.1. За повече яснота Участникът може да регистрира кодове в профила си, които е получил като подкрепа от семейство/ приятели.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.2., Участникът трябва да е регистрирал 8 кода от участващите опаковки (равняващи се на 8 coin/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 21 бр. Philips Airfryer Smart HD9867/90.; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградите описани в т. 7.2.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.3., Участникът трябва да е регистрирал 6 кода от участващите опаковки (равняващи се на 6 coin/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 21 бр. Philips Кухненски робот HR7776/90; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградите описани в т. 7.2.3.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.4., Участникът трябва да е регистрирал 4 кода от участващите опаковки (равняващи се на 4 coin/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 21 бр. Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в томболата за наградите описани в т. 7.2.4.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.5., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монета), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 100 бр. ваучера на стойност 50лв. от “Glovo”. След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.5.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.6., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монета), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 100 бр. ваучера на стойност 50лв. от “Ozone”. След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.6.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.2. от един потребител.

Тегленето на награди по точка 7.2.1. ще бъде извършвано преди края на промоцията на 05.12.2022 год., с цел реално наградата да бъде получена в периода 14.12.2022 год. - 21.12.2022 год.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.2.2., 7.2.3. и 7.2.4. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1во теглене (14.11.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       2ро теглене (21.11.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       3то теглене (28.11.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       4то теглене (05.12.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       5то теглене (12.12.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       6то теглене (19.12.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

·       7мо теглене (29.12.2022 г.) – x3 Philips Airfryer Smart HD9867/90; x3 Philips Кухненски робот HR7776/90; x3 Philips мултикукър „Всичко в едно“ HD2151/40;

Тегленето на награди по точка 7.2.2., 7.2.3. и 7.2.4. ще бъде извършвано по следния начин:

·       Всяка седмица ще бъдат теглени определения брой награди, описани в точка 7.2.2., 7.2.3. и 7.2.4., по списъка и датите описани в точка 8.7., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето.

·       Участието в играта се извършва на седмична база след „закупуване“ на билет за вземане на участие в седмична томбола.

·       Една регистрация на един код и съответно заявка за участие за определена награда регистрира участниците в следващото най-близко по време седмично теглене, за което те участват за награда.

Награда от точка 7.1.1. се получават от наградни центрове срещу представяне на печелившата капачка, с изписана думата „ЧАША“. Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на сайт coca-cola.bg.

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата в наградните центрове.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи представил - първи получил”. Организаторът не е отговорен пред потребителите за предоставяне на награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

Наградите по т. 7.2.1., 7.2.2., 7.2.3., 7.2.4., 7.2.5. и 7.2.6.. се предоставят на участници, имащи право на участие в Промоцията според т. 4 от настоящите правила.

Ако потребителят спечели награда от мобилното приложение COCA-COLA APP, той ще бъде уведомен с имейл на електронната си поща. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·       При спечелване на награда от точка 7.2.1., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла за потвърждение участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от три дни след получаването на известието, че печели, но не по- късно от 08.12.2022г 23:59,  да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

o   В случай, че се наложи да се тегли резервен печеливш, то същият ще има срок от два дни след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

·       При спечелване на награда от точка 7.2.2., 7.2.3. и 7.2.4., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от един месец след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

·            При спечелване на награда от точка 7.2.5. печелившият получава уникален код, с който може да се възползва до 05.05.2023 год. от дигитален ваучер на стойност 50 лева от онлайн платформи „Glovo”. До 05.05.2023 год. ще могат да бъдат въведени, а след като е въведен промо кодът, печелившите ще имат 30 дни да го използват.

·            При спечелване на награда от точка 7.2.6. печелившият получава уникален код, с който може да се възползва до 30.06.2023 год. от дигитален ваучер на стойност 50 лева от онлайн платформи “Ozone”.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара