Спечелете 10 ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2022

Как се участва:

Чрез изтегляне на приложение и сканиране на баркод.

Пълни правила:

Сканирай и спечели – второ издание

Потребители следят за фалшиви и невалидни баркод номера

Сканирай и докладвай невалиден баркод, започващ с 380 и спечели ваучер на стойност 100 лв!

GS1 България се грижи за гарантиране на правото на информиран избор при покупка на гражданите и осигуряване на проследимост на стоките, пречка, за което се явява неправомерното използване на баркод номера и организира второ издание на играта „Сканирай и спечели“.

Проверката може да бъде направена бързо и лесно от всеки с помощта на безплатното мобилно приложение БГ Баркод. Приложението е налично в Android и iOS. Основното предназначение на БГ Баркод е да предоставя качествени и пълни данни за продуктите, в приятен и удобен вид за крайния потребител, с което да помогне в избора му и по-добрата информираност при покупка. За хранителните продукти приложението позволява персонализация чрез настройване на аларма, която да сигнализира, когато даден артикул съдържа опасен за потребителя алерген.

Сканирайки продукт започващ с 380, маркиран с неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“, потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод до екипа на GS1 България за разрешаването на конкретния случай.

В следствие на големия интерес и множеството подадени сигнали в рамките на първото издание на играта, в периода  15 април – 30 ноември 2022 г. се организира второ. 

Всички, които са подали сигнали в този период, ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG. Важно е при подаването на сигналите, в предвидените за това полета да попълните имейл адрес и/или телефон за връзка.

Няма ограничения за броя на подадените сигнали от един участник! 

Всеки подаден сигнал увеличава шанса да спечелите награда!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара