Спечелете 2 броя сешоар Remigton AC9096

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@vanqmilusheva
@_zheleva_m

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

👻Искаш ли #СТРАШНА награда?

🎃1. Последвай профила ни;
🎃2. Харесай публикацията;
🎃3. Отбележи 2-ма приятели, с които партитата винаги са много забавни.

Участник в Играта е всяко лице:
разполагащо с активен и отключен профил в www.instagram.com харесало публикацията, последвало страницата и коментирало публикацията.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Instagram страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 2 бр. сешоар Remigton AC9096

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившият Участник ще бъде уведомен – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившият Участник ще може да получи своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 30 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара