Спечелете 5 подаръчни ваучера по 50 лв. от Deichmann

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 13 октомври 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎉🎁ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ!🎉🎁

Сподели любовта си към обувките с твой приятел и участвай за спечелването на ваучер на стойност 50 лв. от DEICHMANN!!!

За да участваш в играта, всичко, което трябва да направиш е:

✅Да харесаш страницата на DEICHMANN: https://www.facebook.com/Deichmann.BG/ 🎉
✅Да тагнеш един приятел в коментар под поста. 😊

📍Участие вземат всички, които са изпълнили условията на играта!

Всеки участник може да спечели само една награда, независимо от броя на публикуваните коментари.

Награди
5 броя подаръчни ваучери, всеки на стойност 50.00лв за покупки от физическите магазини на DEICHMANN (ваучерите не важат за онлайн магазин). Наградите са предоставени от Дайхман търговия с обувки ЕООД - бул. Цариградско шосе 115 Г, Бизнессграда Мегапарк, ет. 2, Офис Е 2

Печелившите участници се определят чрез томбола на случаен принцип измежду всички, които са написали коментар и тагнали фейсбук приятел под публикацията.

Томболата ще бъде теглена на 13.10.2022 г., като печелившият участник ще бъде обявен на Facebook  страницата на woman.bg- https://www.facebook.com/woman.bg
на 13.10.2022 г

Ще бъде изтеглен 5 победителя и 5 резерви, в случай че печеливш не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 1 работен ден от публикуване на печелившите участници, да се свърже с тях на посочения профил във Facebook.

За да получи наградата си, победителите се съгласяват в рамките на 1 работен ден да върнат отговор, като предоставят в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: имена и електронна поща за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 1 ден след уведомяването му, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш.

Наградата ще бъде изпратена на посочения от победителя адрес по куриер в срок до 15 работни дни след датата на изпращане на точни данни (имена, адрес и телефон) от победителя.

🍀🍀🍀УСПЕХ НА ВСИЧКИ🍀🍀🍀

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара