Спечелете 10 подаръчни пакета с Чорбаджийски пръчици и брандирани чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Даниела Трифонова
Nataliq Tsaneva
Eva Dimitrova
Катя Йоргова
Desislava Zheleva
Vanina Dimitrova
Мерлин А.
Radka Markova
Janeta Dimitrova
Stoicho Nakov

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Готов ли си за страаашно апетитна игра? 👻

Сподели ни в коментар кой е любимият ти страшен филм, по време на който само вкусното мезенце те успокоява и участвай за един от 10 Бони пакета, които включват:
🏆 12 бр. брандирани чаши на пръчици Бони + над половин килограм Чорбаджийски пръчици Бони

Всеки потребител участва еднократно в Играта независимо от броя коментари, които е публикувал.

Играта е отворена за участие за всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България с изключение на служителите на “Експлора БГ” ООД и “Бони Холдинг” АД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира Участници.

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип - 10 титуляра и 10 резерви. Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившите участници ще бъдат 10 (десетима) и ще бъдат публикувани в пост на Facebook страницата на Бони на 01.11.2020 г.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на Играта. Печелившите участници следва да попълнят данните си за доставка, които включват: две имена на получателя, телефон за връзка и адрес за доставка. Данните (имената на получателя, телефон за връзка и адрес за доставка) се използват за целта на доставката.

Срокът за изпращане на наградите е до 20 работни дни след получаване на данните на всички печеливши.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращането на личното съобщение към тях.

Краен срок - 31 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара