Спечелете лаптоп Acer Nitro 5 AN517-55-79WE

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 18 ноември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Играта е отворена за жители на Република България на възраст навършени 18 или повече години („Участници“), с изключение на служители на Acer и техните близки роднини и всеки, свързан по друг начин с организацията на томболата. Ще се приема само едно участие на човек. Няколко заявки от едно и също лице ще бъдат дисквалифицирани. Вашето участие в томболата е невалидно, когато е забранено или ограничено от приложимите закони.

Един (1) победител ще бъде избран на случаен принцип чрез софтуер, от всички записвания, получени и проверени от Организатора.

Наградите за томболата са както следва:

    Един (1) брой лаптоп Acer Nitro 5 AN517-55-79WE
    10 броя плюшени играчки брандирани с лого Predator

Наградите са както е посочено и няма да се предлагат пари в брой или други алтернативи. Наградите не подлежат на прехвърляне и не могат да бъдат обменени в брой или кредит, изцяло или частично. Наградите са в зависимост от наличността и Организаторът си запазва правото да замени всяка награда с друга на еквивалентна стойност, без да уведомява. Организаторът не носи отговорност за измамни обаждания или имейли, изпратени до участници от трети страни.

На основание чл.13, ал.1, т. 21 ЗДДФЛ облагаеми са предметните награди на стойност над 100 лева. Задължение на Изпълнителя е при предаване на наградата на спечелилия участник да му бъде предоставена и служебна бележка или друг документ, от които да бъде видна стойността на наградата. Спечелилите Участници ще могат да ползват тази служебна бележка за стойността на наградата при подаване на своята данъчна декларация за финансовата 2022 г. Изпълнителят е задължен да посочи данъкът в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ. Дължимият данък върху стойността на наградата се заплаща от Изпълнителя.

Победителите ще бъдат уведомени чрез email съобщение в рамките на десет (10) дни след приключване на играта. При невъзможност за свързване с победителя или въпросният не потърси наградата в рамките на седем (7) дни от уведомяването, Организаторът си запазва правото да изтегли наградата от победителя и да избере заместващ победител.

Спечелилите Участници се задължават да предоставят всички необходими данни и да укажат необходимото съдействие на Организатора за предоставяне на наградата.

Всеки участник трябва да изпълни условията за участие в играта „Какъв тип геймър си?“:

    1. Попълване на анкетата
    2. Попълване на личните си данни за участие в играта
    3. Приемане на настоящите ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ на играта “Какъв тип геймър си”

Няма такса за участие и не е необходима покупка за участване в Играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара