Спечелете дизайнерски дъждобрани, преносими чаши и лакове за коса от Tresemme


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт TRESemmé за 5.99 от Lilly Drogerie и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Готова ли си да дефилираш уверено на подиума на есента? 

TRESemmé и Лили Дрогерие ЕООД ти дават шанс да спечелиш страхотни награди, с които да го направиш. 

Купи наш продукт от магазините на Lilly Drogerie и разбери дали печелиш:

⭐ 1 от 10 дизайнерски дъждобрана Rainkiss
⭐ 1 от 100 преносими чаши KeepCup
⭐ 1 от 1000 лака за коса TRESemmé

Играта се провежда във всички обекти на Lilly Drogerie на територията на Република България.

Участието в Играта е обвързано със закупуването на продукт, предлаган от Организатора. За да се включи в Кампанията, участникът трябва да закупи продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 5,99 лв.

Всеки Участник, който е посетил обект на Lilly Drogerie, закупил е продукти с марка TRESemmé на минимална стойност 5,99 лв. и отговаря на условията от т.3 на настоящите Правила, има право да участва в Играта, да получи скреч карта и да играе за една от предвидените за спечелване награди.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти, за всеки от които отговаря на условията за участие, в периода на провеждане на Кампанията или до изчерпване на количествата награди.

Всеки Участник може да получи до 4 скреч карти в рамките на едно посещение в един обект на Lilly Drogerie. Например: при закупуване на 8 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly Drogerie, участникът ще получи 4 скреч карти. При закупуване на 10, 12 или 14 продукта с марка TRESemmé в рамките на едно посещение в обект на Lilly, участникът отново ще получи 4 скреч карти.

НАГРАДИ*:

-    Лак за коса TRESemmé Extra Hold – 1000 броя;
-    Преносима чаша KEEPCUP – 100 броя;
-    Дизайнерски дъждобран – 10 броя.

* снимките на наградите, показани на рекламните материали, са илюстративни и може да се различават от реалните награди.

Всеки участник, който е изпълнил условията за участие, има право да получи 1 скреч карта за всеки 1 закупен продукт с марка TRESemmé, но не повече от 4 скреч карти в рамките на едно посещение, и да участва в Кампанията.  

Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скреч карта на касата на участващия в Играта обект на Lilly Drogerie и скреч картата е печеливша, има право да получи награда „лак за коса TRESemmé Extra Hold” и награда „преносима чаша KEEPCUP” веднага на място на касата на магазина.

Всеки участник, който е изпълнил условията за участие в Играта, получил е скреч карта на касата на участващия в Кампанията обект на Lilly Drogerie и скреч картата е печеливша, има право да получи награда „дизайнерски дъждобран” след като се свърже с Организатора на някоя от следните официални социални мрежи на TRESemmé Bulgaria:

Facebook – TRESemmé България
Instagram - @tresemmebulgaria

Спечелената награда „дизайнерски дъждобран“ се доставя от Организатора чрез куриер на съответния адрес за доставка на територията на Република България, посочен от печелившия Участник, в срок до 30 (тридесет) работни дни от датата на уведомяването на Организатора за адреса за доставка на наградата. Разходите по доставяне на наградата „дизайнерски дъждобран“ се поемат от Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара