Спечелете всеки ден вкусни подаръци от Тандем

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 ноември 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Има ли празник без музика и вкусна храна?
Правилно – няма!

Затова пускай радио N-JOY и играй за апетитни подаръци от Тандем!

Колбаси, точно такива, каквито Тандем биха сложили на своята трапеза!

Всеки сурово-сушен продукт на Тандем се суши до 45 дни, в точните условия, усъвършенствани в продължение на над 28 г.

Тандем - колбаси, достойни за всяка трапеза! Увери се и ти!

Играй за подарък във Facebook страницата на радио N-JOY и посрещни всеки делник и празник със сурово-сушени колбаси Тандем – традиция и качество предавани от поколение на поколение!

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори на зададен дневен въпрос от Играта във фейсбук страницата на радио N-JOY чрез коментар под статията с въпроса.

В срока на Играта, всяка делнична сутрин във фейсбук страницата на радио N-JOY ще бъде задаван дневен въпрос, с един верен отговор, обвързан с дискутираните в ефира на сутрешния блок на радио N-JOY теми. На публикувания въпрос може да се отговаря до 17 ч. на същия ден на публикацията.

Награди

Общо 5 бр. (пет) дневни награди: всеки делничен ден (без почивните дни) един участник, измежду далите верен отговор на въпроса за съответния ден, ще спечели по една слайс опаковка Габровска пастърма, Габровска луканка, Средиземноморски салам, Салам Чоризо .

Наградите в Играта се осигуряват от „Тандем – В“ ООД, ЕИК 131117650

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор до 17 ч. в деня на публикуване на въпроса. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, между 18:00 и 19:00 часа, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от фейсбук профила, чрез който са участвали в Играта.

Фейсбук профилът, от който участникът е отговорил на въпроса, служи като идентификация за конкретния участник.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина на получаването на наградата на тел. 02/ 803 90 90, чрез имейл njoy@njoy.bgили чрез фейсбук профила на Радиото

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер от Радиото (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара