Спечелете 15 комплекта от дървени чаши и Кайлъшка ракия

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 14 ноември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За хората, които пазят занаята, и за нас, които искаме да се докоснем до него.

Избери занаят и отговори правилно на пет въпроса, свързани с него, за да участваш в томбола за комплект чаши, вдъхновени от грънчарите, дърворезбарите или казанджиите, и бутилка „Кайлъшка“ ракия.

Вдъхновени от занаята, създадохме три комплекта чаши за ракия, за да го съхраним и дадем шанс на всеки да се докосне до него. Докосваш традициите с всяка глътка.

Грънчарство
Създаден от глина и изваян от ръцете на професионалист, този комплект чаши за ракия те пренася през дълго пазените похвати на грънчарите от село Бусинци. Преживяване от мотиви в традиционна за българските майстори гама от жълто, зелено и кафяво, запечатани в автентична пещ на над 1000 градуса.

Дърворезба
Гладка дървена повърхност, в която майстори дърворезбари издълбават вековна традиция, пристига при теб под формата на този комплект чаши. Създадени с прецизни движения от вещите ръце на синове, научили се на занаят от бащите си, за да го предадат на свой ред на децата си.

Казанджийство
Вековна традиция е ракията да се вари в медни казани. Комплектът от медни чаши за ракия те пренася към завета на траките, пазен през годините от майстори казанджии в малки и големи центрове като Велико Търново, София, Шумен, Пловдив, Прилеп и Устово. Изковани от тайни, предавани през поколенията, съхранили се до днес.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на играта са:
1. Комплект от четири броя дървени чаши и бутилка „Кайлъшка“ ракия – 5 бр.
2. Комплект от четири броя медни чаши и бутилка „Кайлъшка“ ракия – 5 бр.
3. Комплект от четири броя керамични чаши и бутилка „Кайлъшка“ ракия – 5 бр.

Потребителят има право да отговори по веднъж на въпросите от една категория.
Всеки следващ верен отговор увеличава шанса му да бъде изтеглен, но не му позволява да спечели повече от една награда.

Печелившите в Промоцията ще бъдат изтеглени на произволен принцип от Организатора на Промоцията до 7 дни след края на промоцията.

Обявяването на печелившите ще се извършва с публикуването на малко име и първата буква от фамилията им, и последни четири цифри от телефонни номер в страницата www.kailashkapromo.bg

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара