Спечелете 400 лева под формата на кешбек бонус

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 ноември 2022

Как се участва:

Чрез изтегляне на приложение.

Пълни правила:

Имаме страхотна новина за теб!

Заедно с нашият партньор Settle сме ти подготвели невероятена изненада. Участвай в новата ни игра, при която един от вас ще спечели награда от 400 лева под формата на кешбек бонус. Не е ли вълнуващо!

Кампанията ще се проведе в периода от 01.10.2022 – 30.11.2022, а победителя ще се изтегли на 1.12.2022 и ще бъде обявен в нашия сайт и във всички наши социални канали.

Нужно е само да изпълниш две лесни условия:

    Да свалиш приложението Settle и да се регистрираш в него за периода на кампанията
    Да извършиш поне едно изтегляне на кешбек от Cashway.bg, чрез метод за получване Settle за периода на кампанията

В допълнение всеки заявил изплащане на своя кешбек, чрез метод за получаване Settle, в интернет страницата на Cashway.bg в периода на кампанията, получава кешбек бонус размер на 20% от сумата за изплащане. Този бонус се зарежда със статус „Потвърден“ в профила на потребителя в Cashway.bg след успешно изплащане.

След като получиш своя кешбек в Settle портфейла си може да прехвърляш пари между други потребители на Settle, да разплащаш в над 150 търговци или да изтеглиш парите си към личната си банкова сметка.

Някои от вас може би се питат какво точно е Settle и как работи. Веднага ще ви разясним.

Settle е напълно независимо приложение, което не е въведено, създадено или финансирано от банка и успешно предоставя възможност на хиляди потребители и бизнеси в България да изпращат и получават пари както в страната, така и от още 28 държави в Европа.

Settle осигурява бърза и удобна регистрация в 3 лесни стъпки
За да се възползваш от мигновено разплащане, лесни транзакции, изгодни валутни курсове и много други предимства, които Settle ти предоставя, създай своя профил в платформата още сега, като изпълниш следните стъпки:

    Изтегли мобилното приложение на Settle от Google Play Store или App Store и се регистрирай с телефонния си номер. Ако разполагаш с повече от един телефонен номер, то трябва да избереш само един от тях - дублиращите регистрации се изтриват.
    Въведи платежна карта, която е издадена в една от 28-те европейски държави, в които Settle оперира.
    Въведи еднократно 3D парола. Всяка банка разполага със свой собствен начин за активиране на 3D паролата на съответна карта.

Пълните условия към Giveaway играта ни, може да прочетеш ТУК.

Приятна игра и успех!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара