Спечелете 20 телевизора Samsung 43'' The Sero от Pringles

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 януари 2023

Как се участва:

Чрез регистрация на код от продукт Pringles.

Пълни правила:

ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНУВАНЕ!

Готови ли сте да увеличите максимално зрителското си изживяване? Смарт телевизорът Samsung The Sero 43" QLED с неговия главозамайващ въртящ се екран може да бъде Ваш с Pringles!

Просто влезте в системата и въведете уникалния код от Вашия кен Pringles, за да разберете дали имате късмета да спечелите.▴

Отворете кен Pringles и играйте днес!

За да участват в промоцията, участниците трябва:
a. Да закупят кен Pringles;
b. Да посетят Celebrate.Pringles.com и да си регистрират акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
c. Да изпълнят изискванията за многофакторно удостоверяване;
d. Да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
e. Печелившите участници ще бъдат уведомени незабавно на екрана.
 
Само за жители на България: За безплатно участие следвайте стъпките по-долу:
a. Посетете Pringles.com и кликнете върху линка за връзка с нас
b. Превъртете надолу до раздела "Свържете се с нас по имейл".
c. Изберете "Промоции" в падащото поле "Изберете тема" и кликнете върху "Продължаване".
d. Изберете името на промоцията "Pringles Celebration 2022" от падащото меню
e. Изберете "Въпроси, свързани с промоцията" в падащото меню по-долу
f. Попълнете полето за съобщение, като се уверите, че "'Pringles Celebration 2022' No Purchase Necessary" е включено в горната част на съобщението.
g. Попълнете формуляра за заявка, като посочите пълното име, пощенския адрес (включително държавата по местоприбиваване), телефонния номер и имейл адреса на участника.
h. Кликнете върху “Изпращане”
i. Участниците ще получат имейл с партиден код, който могат да въведат на промоционалния уебсайт, след като се регистрират за акаунт в Kellogg's.
 
Всеки партиден код дава право на едно участие в промоцията. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код и детайлна касова бележка за покупката, направена в рамките на промоционалния период с дата преди часа и датата на участието. Печелившите участници трябва да запазят касовата бележка, а също така и кена с печелившия партиден код, защото те може да се изискат по всяко време за потвърждение, и за да може спечелилият да получи наградата.
 
Участниците могат да участват 1 път на ден по време на промоцията. След като участник участва в промоцията общо 50 пъти през целия промоционален период, той незабавно ще бъде уведомен на екрана, че ще трябва да представи на отдела за грижи за клиента касова бележка или партиден код за всички осъществени участия. Ако не могат да бъдат представени касови бележки или партидни кодове за всички осъществени участия, този участник вече няма да може да участва в промоцията и всички следващи опити за участие ще бъдат анулирани.
 

По време на основния промоционален период ще можете да спечелите общо 20 награди. Всяка награда се състои от един (1) телевизор Samsung 43” The Sero.
 
По време на основния промоционален период на случаен принцип са избрани 20 „печеливши мига“ (дни, часове, минути, секунди) от Digitas, независим доставчик на услуги - трета страна. Първото участие на валиден партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако не бъде получено участие между един печеливш миг и следващия, наградата от този печеливш миг ще бъде предадена нататък и ще създаде допълнителен печеливш миг. Всичките 20 награди могат да бъдат спечелени.
 
Печелившите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че са спечелили и ще им бъде изпратено съобщение с потвърждение на имейл адреса, регистриран в техния акаунт в Kellogg’s. Наградата след това ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на печелившия в Kellogg’s. Ако печеливш участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези общи условия, организаторът си запазва правото да върне наградата в групата от награди за промоции, ако тя бъде върната през промоционалния период, или да я присъди чрез произволно теглене на жребий (както е описано в член 20), ако основният промоционален период е завършил.
 
Всеки печеливш участник ще бъде уведомен по имейл на имейл адреса, регистриран в акаунта му в Kellogg’s, в рамките на 28 дни от уведомяването на печелившия участник. След това нНаградата ще бъде изпратена на пощенския адрес, регистриран в акаунта на печелившия участник в Kellogg’s.
 
Моля, предвидете до 90 дни за доставката на наградите на адреса, предоставен при регистрацията на акаунт в Kellogg’s, макар че ще се стремим да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара