Спечелете спортен аутфит за бягане Adidas

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 6 октомври 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

В Кампанията могат да участват всички физически лица с местоживеене в България, на възраст над 18 години, с изключение на служителите на SPORT DEPOT и „Би Плюс Ар” ООД както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

При участие в Кампанията може да бъдат спечелени следните награди:
– 1 брой спортен аутфит за бягане, който включва горна и долна част на облеклото, наричан по-долу за кратко Наградата.

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка. Всеки потребител, желаещ да участва в кампанията, следва да се регистрира на страницата на кампанията като избере зоната си на комфорт за бягане и се регистрира във формата като попълни личните си данни.

Тегленето на Наградата се извършва на 07.10.2022 г. чрез специализиран софтуер, на лотариен принцип от всички участници, които са спазили всички условия на играта.

След тегленето на наградата Организаторите ще се свържат със спечелилия Голямата награда участник в рамките на 5 работни дни – по посочения телефонен номер в контактната форм

Спечелилият участник трябва да изпрати по имейл изисканата информация относно правилните размери за спечелените артикули, както данни за получаване на наградата – три имена, адрес за получаване на наградата и телефон за връзка.

Наградата се получава, като Организаторите се свържат със спечелилия томболата до 15 работни дни след тегленето на наградите и потвърждаване на спечелилия участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара