Спечелете мега яки безжични слушалки JBL от ДЗП

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 октомври 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Искаш ли да спечелиш мега яките безжични слушалки JBL за новата учебна година? Ако е така, аз и моите приятели от ДЗП правим общ giveaway.🍀

За да участваш в giveaway-а, ще трябва да изпълниш следните стъпки:🥰💛
1. Снимай се как хапваш ДЗП Snack me мляко и мед, след това качи снимката🥛🍯
2. Тагни инстаграма на @dzp.bulgaria и сложи хаштаг #snackme
3. Последвай @alexchetoo и @dzp.bulgaria, ако още не си го направил и харесай поста.
4. Тагни 2 приятели в коментарите, за да участвате заедно🥰☀️

Победителят ще бъде изтеглен на 04.10.2022🌼 

Награда, предмет на настоящата Игра е: 1 брой безжични слушалки JBL - Tune 120TWS, бели.

Резултатът от Играта ще бъде оповестен до 23:59 ч. на 04.10.2022 г. в Instagram профила на ДЗП България  (https://www.instagram.com/dzp.bulgaria/). Оповестяването ще се извърши чрез посочване името на победителя на Instagram Story, която ще бъде активна 24 часа след публикуване.

Участниците в Играта се задължават да следят Instagram профила на DZP Bulgaria (https://www.instagram.com/dzp.bulgaria/), за да се информират за резултатите от тегленето. Организаторът не носи отговорност, в случай че печелившите частници не са получили своевременно информация за това, че са спечелил награда от Играта.

За да получи наградата си, следва всеки печеливш да изпрати лично съобщение до Instagram страницата https://www.instagram.com/dzp.bulgaria/ съдържащо данните, необходими за доставка - три имена на печелившия (или на лицето, което ще получи наградата), телефон за връзка и точен адрес за доставка на територията на Република България, като по преценка на печелившия, адресът може да бъде адрес на офис на куриер. Данните, необходими за определяне на потребителите и доставка на наградата се унищожават в срок от 2 (два) месеца от връчване на последната награда.

Повече информация относно обработката на лични данни е публикувана в Декларацията за защита на поверителността на личните данни, достъпна на: Поверителност на данните - Данон (danone.bg)

Наградата от Играта ще бъдат предоставени на печелившите участници в срок до 5 работни дни след потвърждение на данните за контакт.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара