Спечелете 2 броя Playstation 5 и 10 футболни топки World Cup 2022

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт/и Gillette и/или Venu за поне 16.99 лв. от магазини Фантастико.

Пълни правила:

Купи продукт/и Gillette и/или Venus на минимална стойност 16.99 лв. с ДДС, регистрирай касовата си бележка и може да спечелиш 1 от:

    2 /два броя/ Playstation 5 (комплект с по 3 игри)
    10 /десет броя/ World Cup 2022 футболни топки

*Период на кампанията 01.09.2022 - 05.10.2022 г. вкл. в обектите на търговска верига Фантастико. В кампанията участват всички продукти с марка Gillette и Venus. Участието в кампанията е обвързано с покупка. Изображенията на наградите са с илюстративна цел. 

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт/и с марка Gillette /Жилет/ и/или Venus /Винъс/ на мин. ст-ст от 16.99лв. /шестнадесет лева и деветдесет и девет стотинки/ с ДДС, независимо от неговия/ техния вид, размер и опаковка от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта www.pg-promo.bg , като следва стъпките, описани в чл. 4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: Playstation 5 (комплект с по 3 игри) и Adidas World Cup 2022 футболна топка.

Ако участникът вече е регистриран, то той не трябва да въвежда отново информация за две имена, имейл и телефон, а следва да влезе в профила си и да посочи само номер на касова бележка и да качи нейна снимка. В профила на всеки регистриран участник се отбелязват регистрираните касови бележки и качените техни снимки. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно вида/ наименованието на закупения продукт, търговския обект, от който е закупен и датата на закупуване. В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета съответната касова бележка;

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки.

Печеливши участници

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип на 10 октомври 2022г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея или не бъде намерен, за да му бъде връчена. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на www.pg-promo.bg в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането на профила си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят участия „автоматично“ вместо участниците и други подобни злоупотреби. Всеки участник, който се опита да наруши или наруши правилата на кампанията ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушението изрично включва действия за: а) използване на повече от един профил от едно и също лице за участие в Кампанията; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в Кампанията; в) регистрирането на повече от един път на един номер от касов бон; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в Кампанията или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите правила. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на Кампанията.

Награди

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл.2 по-горе,  са:

    2 /два броя/ Playstation 5 (комплект с по 3 игри)
    10 /десет броя/ Adidas World Cup 2022 футболни топки

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара