Спечелете 500 лаптопа Huawei MateBook D 15 с Lidl Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.lidl.bg/lidl-plus/laptop

Как се участва:

Чрез покупка за минимум 20 лв. от магазини Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ 1 ОТ 500 ЛАПТОПА С LIDL PLUS!

Зарадвай себе си или ученика у дома със страхотен лаптоп Huawei MateBook D 15.

За всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон в периода 01.09.2022 – 30.09.2022 получаваш 1 точка. Събери 4 точки в приложението за участие в играта и опитай късмета си!

Тази есен мечтите са на един Lidl разстояние!

Характеристиките на лаптопа HUAWEI MateBook D 15 включват:

    Изключително лек и компактен дизайн
    Дисково пространство: SSD 256 GB
    11-то поколение Intel® Core™ процесор
    15.6” IPS HUAWEI FullView дисплей
    Full-HD резолюция от 1920 х 1080
    Мултиекранно взаимодействие Huawei Share
    Достъп с пръстов отпечатък
    Инсталиран Windows 11 Home 64bit и Office 365 Personal 64bit (тестова версия)

За всяка покупка на стойност мин. 20 лв. в един касов бон в периода 01.09.2022 – 30.09.2022, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават 1 точка в приложението. При 4 събрани точки клиентите получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 30 лв. означава 1 спечелена точка в приложението. Покупка на стойност от 60 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 събрани точки. Покупка на стойност 80 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 точки, т.е. право за участие в играта и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. 

Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/laptop. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 500 лаптопа.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 01.09.2022 г. – 30.09.2022 г. (5 седмици) се теглят печеливши участници за 500 лаптопа. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 03.10.2022 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/laptop най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

Краен срок - 30 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара