Спечелете 9 куфара с продукти UHU и 50 комплекта с продукти UHU

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Адевие Мехмедова
Анастасия Станчева
Ваня Търтова
Евгения Ганозлиева-Върбанова
Евелина Цветанова
Здравка Недялкова
Иван Илиев
Иванка Димова
Искра Аймалиева
Катя Донева
Магдалена Илиева
Мариана Георгиева
Милена Иванова
Невена Лумпарова
Николинка Рачкова
Петранка Илиева
Петя Иванова
Пламен Ташев
Поля Михтиева
Радослава Илиева
Теодора Макариева
Христина Хаджийска

Как се участва:

Чрез покупка на продукти UHU за поне 4.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се провежда в избрани обекти на територията на Република България, които са обозначени с рекламните материали на Кампанията.

Участващите продукти са: всички продукти с марка UHU независимо от техния вид, размер и опаковка, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД.

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт/продукти с марка UHU на минимална стойност от 4,99 лв /четири лева и деветдесет и девет стотинки/ с ДДС, независимо от неговия/техния вид, размер и опаковка от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта http://ub-promo.com/, като следва стъпките, описани в чл. 4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: комплект от продукти, състоящ се от описаните в чл. 8 по-долу съставни части или куфар с продукти на марката.

Регистрацията в сайта ще бъде осъществена успешно само след появяване на активен бутон за регистрация. В случай че бутонът не е активен, участникът не се е съгласил с някое от посочените полета, което не може да го допусне до регистрация.

В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета за валидна извършената регистрация и съответната касова бележка.

За всяка извършена покупка на участващ/и продукт/и, за която има отделна касова бележка, участникът е необходимо отново да изпълни стъпките на чл. 4 по-горе, а именно: да въведе две имена, имейл адрес и телефон, както и да посочи номер на касова бележка за направена покупка и да качи на снимка на касовата бележка. За участие в кампанията ще бъдат допускани само регистрирани касови бележки, които отговарят на посочените по-горе условия за тях. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно търговския обект и датата на закупуване.

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип на 10.10.2022г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея или не бъде намерен, за да му бъде връчена. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол. В случай, че определената дата за теглене на печелившите участници се падне в почивен и/или официален празничен ден, то печелившите участници ще бъдат изтеглени на първия работен ден след съответния почивен и/или официален празничен ден.

Телефонните номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на http://ub-promo.com/ в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането на профила си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл. 2 по-горе,  са:

    50 /петдесет/ броя комплекти, включващи по 1бр. от изброените продукти по долу:
    UHU лепило стик 2X8,2 гр.
    UHU лепило стик Magic Blue 21гр.
    UHU течен коректор 20мл.
    UHU прозрачно тиксо 2 ролки
    UHU лепящи ленти BTS 22
    UHU ЛЕПИЛО СТИК 21 ГР.
    Училищна програма

    9 /девет/ броя алуминиеви куфари, съдържащи продукти с марка UHU, а именно:
    UHU универсално лепило flex+ clean 20 гр.
    UHU ЛЕПИЛО СТИК MAGIC BLUE 21 ГР.
    UHU TWIST&GLUE БЕЗ РАЗТВОР.35 МЛ.
    UHU ЛЕПИЛО СТИК MAGICBLUE 8,2ГР.
    UHU КОРЕКТОР РОЛЕР КОМПАКТЕН БЛИСТЕР
    UHU ALL PURPOSE TUBE 35ML BTS22
    UHU ЛЕПЯЩИ ЛЕНТИ ПАТАФИКС  80 БР.
    UHU МАКС РИПЕЪР 8G BL
    UHU ЛЕПИЛО ЗА ОБУВКИ И КОЖА 30 ГР.
    UHU ЕКСПРЕСНО ЛЕПИЛО ЗА ДЪРВО 27 МЛ.
    UHU ЛЕПИЛО ЗА СТИРОПОР 33 МЛ.
    UHU СУПЕР ЛЕПИЛО ГЕЛ 2ГР
    Училищна програма

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

Краен срок - 30 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара