Спечелете програма за грижа за кожа със склонност към акне, черни точки и омазняване от ETAT PUR

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Велислава Миленкова
Веселина Иванова
Василка Баремова

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Спечелете програма за грижа за кожа със склонност към акне, черни точки и омазняване от ETAT PUR

Сред продуктите на ETAT PUR, най-младата NAOS марка, ще откриете ефикасни решения за третиране на кожа със склонност към акне, черни точки и омазняване. При ETAT PUR активните съставки са изцяло отделени в линията „Чисти активни молекули“. Тя се състои от селекция от прецизно концентрирани, свръх пречистени и безупречно ефикасни активни съставки в 15 мл флакони, като всяка от тях доказано третира конкретен кожен проблем. Уникален е и INSKIN патентът, който гарантира дълбоко проникване на активната съставка в кожата, за да действа точно там, където е нужна. 3 Чисти активни молекули са таргетирани конкретно за проблемите на кожата със склонност към акне, пъпки, черни точки и прекомерно омазняване – Салицилова киселина 2%, Прополис и Цинков глюконат 3%.

За оптимални резултати, трите молекули трябва да бъдат използвани в програма с нежно, щадящо почистване и лека, неомазняваща хидратация. Точно това можете да откриете в другата линия на ETAT PUR, „Чиста грижа за кожата“, където на фокус е ежедневната козметична грижа – почистване, хидратация и слънцезащита. Дългогодишният опит на лабораториите на NAOS създаде формули, които имитират естествения състав на кожата, така че да постигат перфектна усвояемост и отлична толерантност, дори при чувствителна кожа.

Участвайте в играта на ETAT PUR, за да спечелите една от 3 пълни програми за грижа за кожа със склонност към акне, черни точки и омазняване, която включва: Почистващ освежаващ гел, Лек хидратиращ крем, Чиста активна молекула за третиране на несъвършенства по избор. Помощ за отговорите ще откриете на сайта на марката: etatpur.bg.

Попълнете анкетата до 29 септември 2022 г. включително и можете да сте сред тези, които ще спечелят една от 3-те програми за грижа за кожа със склонност към акне, черни точки и омазняване от ETAT PUR. Печелившите от томболата ще бъдат обявени на naos-space.bg на 30 септември 2022 г.

Краен срок - 29 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара