Спечелете 8 професионални газови барбекюта Шуменско

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Шуменско за 5 лв. от магазини Кауфланд и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в търговски обекти на Кауфланд, които са обозначени с рекламни материали, информиращи за Промоцията и онлайн на сайта на адрес promo.shumensko.bg.

„Участващи опаковки“ са следните продукти Шуменско
- Шуменско Светло, оборотна стъклена бутилка 0,5л
- Шуменско Светло, кен 0,5л
- Шуменско Светло кен мултипак 5 +1
- Шуменско Светло пластмасова бутилка 1л
- Шуменско Светло пластмасова бутилка 2л
- Шуменско Специално, оборотна стъклена бутилка 0,33л
- Шуменско 100% Малц, оборотна стъклена бутилка 0,5л
- Шуменско 100% Малц, пластмасова бутилка 1л

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупилите за минимум 5 лв бира Шуменско с един касов бон, в комбинация и опаковка по избор, могат да спечелят награда: едно от 8 професионални барбекюта Шуменско. Клиентът трябва да попълни телефон и номер на касовата бележка на promo.shumensko.bg.
Клиентът трябва да съхрани касовата бележка до края на играта като доказателство за своята покупка.

Тегленето на наградите ще се извърши чрез компютърен софтуер. Всички спечелили награда барбекю ще бъдат уведомени с SMS, в рамките на две седмици след края на промоцията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка.

Регистрация:
за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

    • Да въведе свой актуален телефонен номер, както и номер на касов бон.

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда барбекю, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група над 18 години.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде уведомен с SMS и помолен да предостави адрес за доставка на наградата.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона, в рамките на 30 дни след края на промоцията. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 брой барбекю Шуменско за целия период на Промоцията.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – барбекю Шуменско в рамките на 2 седмици след края на Промоцията. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. В случай че в рамките на 30 дни от получаване на информация за контакт, доставката на наградата не може да се осъществи, по вина, която не може да се вмени на Организатора, то награда не се предоставя. За избягване на съмнение, Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване и текстово съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. Спечелилите барбекю участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара