Спечелете всеки месец ваучер за 200 лв. за eMAG

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 април 2023

Как се участва:

Чрез абонамент за бюлетин.

Пълни правила:

🔔 Абонирайте се за бюлетина ни и спечелете 🎁 ваучер на стойност 200 лв.! 

✅ Всеки месец Kaderabotim.bg подарява ваучер за онлайн магазина на eMAG Bulgaria на един от абонираните.

💡 Всеки, записан за бюлетина ни, ще получава регулярно полезна информация за пазара на труда в България и кариерни съвети за професионално развитие.
След провеждане на тегленето се свързваме с победителя в томболата по имейл за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата.

💼 Kaderabotim.bg е платформа, посветена на българските служители и работодатели, предоставяща обективна и достоверна информация за работните условия и заплащането в компаниите в България. 

📩 Абонирайте се още сега и участвайте за ваучер на стойност 200 лв.

*Не забравяйте, че трябва да останете абонирани, за да не изпуснете шанса си за печалба.

Има няколко кръга тегления, както следва:

 - 6 септември 2022 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 4 октомври 2022 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 3 ноември 2022 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 6 декември 2022 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 3 февруари 2023 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 3 март 2023 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

- 6 април 2023 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.   

- 5 май 2023 г. Ще бъдe изтеглен един победител и три резерви. С печелившия ще се свържем на предоставения от него имейл адрес за потвърждение на самоличността му и получаване на наградата след валидиране.

След определянето на победителите, Организаторът ще се свърже с тях в рамките на максимум 48 часа, за да потвърди самоличността им и да присъди наградата;

Ако победителят не отговори на Организатора в рамките на максимум 48 часа, той няма да се счита за валиден и правата му на победител изтичат, като наградата се предлага на следващия изтеглен участник.

За да може победителят да се счита за валиден, той трябва да спазва изцяло правилата на платформата www.kaderabotim.bg

Победителят трябва да предостави на Организатора цялата информация, която може да спомогне и улесни процеса на валидиране в края - име/фамилия, имейл адрес, адрес за доставка, телефон, копие на лична карта, подписан протокол.

След валидирането на победителите, Организаторът ще присъди осем награди (две след всяко теглене) на стойност 200 лева всяка (с включен ДДС), под формата на карти за подарък eMAG.bg.

За да потвърди победителите и да присъди наградата, Организаторът ще поддържа връзка с тях по имейл.

Всички награди на конкурса ще бъдат връчени на победителите в рамките на максимум 2 календарни месеца от края на конкурса.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара