Спечелете 2 броя уред за палачинки Rohnson

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Цветелина Атанасова
@mimi_docheva

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Игрите със ❤️Супермаркет СВА❤️ продължават! 

Тази седмица имаш шанс да спечелиш 🎁УРЕД ЗА ПАЛАЧИНКИ "Rohnson"🥞.

Всичко, което трябва да направиш е:

1. Последвай профила ни.
2. Харесай публикацията.
3. Отбележи приятел, който обича палачинки.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

В тегленето на наградите участват само Участници, отговарящи на Условията и коментирали под публикацията на Играта във Facebook в посочения по-долу срок.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 2 бр. УРЕД ЗА ПАЛАЧИНКИ "Rohnson".

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда в посочен от тях Супермаркет СВА, пълен списък с които е поместен на официалната интернет страница в Раздел Намерете вашият СВА. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 1 (една) седмица от провеждане на тегленето чрез уведомяване на управителя на съответния обект, в който е посочил че иска да получи своята награда.

Краен срок - 21 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара