Спечелете безжични слушалки, портативни колонки и още Sony награди

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 октомври 2022

Как се участва:

Чрез написване на ревю за продукт Sony.

Пълни правила:

🤔 Любимите ти продукти на Sony прекарват повече време с теб, отколкото приятелите ти? Разкажи на всички за любовта ти към тях.

Напиши ревю в сайта ни и участвай за много страхотни награди. 🤩 Ще ти подшушнем, че сред тях има - хитовите Sony WH-1000XM5, LinkBuds S, портативната колонка SRS-XB23, както 10 чифта Sony - WI-C200. 😲

Не пропускай да се включиш в томболата и остави своето ревю още днес. 💬

Ревюто следва да бъде написано в продуктовата страница, на който и да е закупен от теб продукт Sony, а след това имаш шанса да бъдеш един от тринадесетте печеливши участници. 

Наградите, които можеш да спечелиш са следните:

1. Безжични слушалки с микрофон Sony WH-1000XM5;
2. Безжични слушалки Sony LinkBuds S;
3. Безжична колонка Sony SRS-XB23;
4. Безжични слушалки с микрофон Sony WI-C200.

Тегленето ще бъде извършено на 01.11.2022 г.

*Ozone.bg си запазва правото да променя, допълва, разширява или преустановява по всяко време продуктите, участващи в промоцията 

Играта представлява томбола, за участието в която е необходимо заинтересованото лице да:

Да закупи или да е закупил продукт с марка Sony от интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg, както и да напише ревю за продукт с марка Sony в продуктовата страница на който и да е от продуктите с марка Sony на интернет страницата на Организатора – www.ozone.bg.

Няма изискване за стилистиката на ревюто. Ревюто не следва да съдържа нецензурни думи или да опетнавя доброто име на Организатора и/или на марката, обект на ревю. Ревюто следва да съдържа впечатления от продукта.

От всички лица, написали ревю по смисъла на т. 7 от тези ОУ, Организаторът ще изтегли 13 печеливши участници.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. При отказ да бъде получена наградата, правото за нейното получаване се погасява. В такъв случай е възможно да се изтегли втори печеливш.

В срок от 3 дни от изтеглянето на печелившите участници, Организаторът ги уведомява за спечелената награда, чрез връзка с тях на посочените в профила им на интернет страницата на Организатора телефон или имейл. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни данни за контакт по имейл, предоставени от спечелилия участник. В такъв случай и ако Организаторът успее да се свърже с печелившия участник, ще пренасочи наградата към правилния имейл.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара