Спечелете пътуване до Флоренция за двама и преживявания във Villa Moretti

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 август 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка в инстаграм.

Пълни правила:

ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВИЛА МОРЕТИ

Чудили ли сте се някога какво е да живееш истински италиански живот? Сега е вашият шанс да преживеете изключително приключение alla l’Italiana autentica като местен. Защото скоро ще отворим вратите на Вила Морети. Красиво място в сърцето на Тоскана, където можете да се насладите на италианския живот. Искате ли да отседнете във Вила Морети? Включете се в предизвикателството и имате шанс да спечелите това върховно италианско пътуване.

СПЕЧЕЛЕТЕ НАЙ-УНИКАЛНОТО ИТАЛИАНСКО ИЗЖИВЯВАНЕ

Присъединете се към нашето предизвикателство в Instagram и имате шанс да спечелите най-уникалното италианско изживяване. Как?

    Споделете своя италиански момент с #liveitalian и #birramorettibg в Instagram. Дали ще е reel, снимка или колаж – зависи от вас.
    Пригответе се да спечелите пътуване до невероятната Вила Морети.

Промоционалната игра “BIRRA MORETTI – LIVE ITALIAN 2022”, провеждана на територията на България, е част от европейската промоция на Birra Moretti "Live Italian 2022", която се организира от дружества от корпоративната група на Heineken в държавите България, Ирландия, Румъния, Сърбия, Швейцария, Нидерландия и Обединеното кралство. Победителят от промоционалната кампания, проведена на територията на Република България, ще се присъедини към победителите от промоционалните кампании в останалите държави при престоя във Villa Moretti.

    Механизъм за участие: За да участват в промоцията, участниците трябва:
        да имат публичен профил в Instagram в периода 30.06.2022-31.08.2022г.;
        да следват профила на ”Birra Moretti”- България в Instagram @birramoretti.bgда публикуват в Instagram видео/ кратък клип (reel) или снимка („Съдържание“), които отговарят на инструкциите в постовете на инфлуенсърите на Birra Moretti – България за едно или повече от предизвикателствата, които ще бъдат показани на следните дати: 30 юни 2022 г. (@lora_naydenova), 14 юли 2022 г. (@lora_naydenova), 28 юли 2022 г. (@lora_naydenova), 11 август 2022 г (@teaminkova; @valerieyordanova).
        да използват хаштаговете #liveitalian и #birramorettibg и да отбележат @birramoretti.bg в своите публикации
        да покажат в своята публикация продукти с марката Birra Moretti и/ или рекламни материали (напр. подложки за хранене, чаши, тематични точки на Birra Moretti).

    Условия

    Всеки Участник може да участва максимум 1 път за едно предизвикателство. Общо за един Участник се допускат максимум 4 участия (по едно за всяко от четирите предизвикателства).
    Участията трябва да бъдат направени лично. Участията, направени чрез агенти/трети страни, групови участия или автоматизирани участия, са невалидни. Заявки, подадени по какъвто и да е друг начин, няма да бъдат приемани. Организаторът не може да гарантира непрекъснат или сигурен достъп до уеб маршрута за участие.
    Закупуването на бира Birra Moretti за участие в промоцията не е необходимо.
    Съдържанието трябва да бъде в съответствие с Общите условия, предоставени от Организатора на промоцията на https://www.birramoretti.com/bg/bg/villa-moretti
    Участията следва да бъдат публикувани като отделен пост, а не във формат Instagram story.

   Наградата

Организаторът ще предостави на 1 (един) от участниците в Промоцията пакет, включващ престой за двама души от 1 ден във Флоренция и 2 дни във Вила Морети, намираща са в покрайнините на гр. Флоренция ?(с пълно обслужване) и  самолетни билети за двама за двупосочни полети.

Подробности:

-              Ден 0 - пристигане във Флоренция, настаняване и вечеря в избран хотел
-              Ден 1 - преживяване във Флоренция с “Ape Car” (триколка), стартиране на аперитивo в “La Loggia” (Флоренция), трансфер до “Villa Moretti”, преживяване с балон с горещ въздух (при подходящи метеорологични условия), вечеря във вилата, настаняване във “Villa Moretti”;
-              Ден 2 - Посещение на Сан Джиминяно (San Gimignano), включително обяд и майсторски клас по приготвяне на сладолед, аперитиво и вечеря във “Villa Moretti”, настаняване във “Villa Moretti”
-              Ден 3 - Напускане на вилата и трансфер до избрано летище

Периодът на настаняване на победителите във вилата е от 30 септември (настаняване) до 3 октомври 2022 г. (напускане) .

Наградата подлежи на правителствените ограничения за пътуване COVID-19, които ще бъдат  в сила към съответния момент. Поради естеството на Наградата Организаторът не може да предложи алтернативни дати и места.

    Условия на наградата

    - Наградата не може да бъде прехвърляна или заменяна и не може да бъде заменяна за парична стойност или за каквато и да е друга форма на компенсация. Ако по някаква причина някой от елементите на наградата не е наличен, Организаторът си запазва правото по свое усмотрение да замени този елемент с друг на подобна стойност.
    - Печелившите и техните придружители трябва да са на възраст 18 или повече години и да притежават валиден паспорт.
    - Печелившите трябва да поемат всички други разходи, както и сами да организират своите застраховки за пътуване.
    Победителят ще бъде помолен да предостави и три имена и ЕГН с цел изпълнение на задължението по чл. 73, ал. 1 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. На база на получената информация Организаторът поема ангажимента за деклариране и плащане на данъка по смисъла на чл.13, ал.1, т.21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, дължим за всяка предметна печалба, чиято пазарна цена превишава 100 лв. без ДДС.

    Определяне на победител:

Представители на Организатора ще изтеглят един победител сред всички участници, които в Периода на Промоцията са публикували Съдържание, отговарящо на изискванията в т. 3. Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип чрез томбола. Тегленето ще бъде протоколирано и извършено в присъствието на нотариус. Организаторът ще изтегли двама резервни победители сред участниците в томболата.

Организаторът ще дисквалифицира (i) участници, които към момента на теглене на победителя: не следват профила на @birramoretti.bg; както и (ii) публикации, в които не присъстват хаштаговете #liveitalian и  #birramorettibg и в които не е отбелязан профилът на Birra Moretti - България @birramoretti.bg.

Победителят ще бъде избран на 31.08.2022г.

Организаторът ще се свърже с избрания победител чрез профила в Instagram, от който е публикувано Съдържанието, в рамките на 20 работни дни след избора на победител за приемане на наградата и организиране на нейното изпълнение. Ако избраният победител не отговори на първоначалния контакт в рамките на 3 дни или Организаторът прецени, че избраният за победител участник няма право да получи наградата, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира този участник и да връчи наградата на резервен победител, избран по същия начин. Резервният победител може да разполага с по-малко време за отговор на съобщението на Организатора. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара