Спечелете пътуване до Чехия и 100 туристически куфара от Zatecky Hus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://zateckytrip.bg/winners

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на продукти Zatecky Hus и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Играта участват всички продукти Zatecky Hus, независимо откъде са закупени:

1     Zatecky Hus стъклена бутилка за многократна употреба 0,5л
2     Zatecky Hus кен 0,5л
3     Zatecky Hus кен мултипак 4х0,5л
4     Zatecky Hus 1л

! Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в томбола за спечелване на пътуване до Чехия, всеки участник трябва да:

Ø Да влезе на https://www.zateckytrip.bg

Ø Да се регистрира чрез телефон за връзка и отговор на въпрос

ВАЖНО : Регистрацията не е обвързана с покупка.

За да участва в томбола за награда куфар, всеки участник трябва да:

Ø Вариант 1: Закупи продукти Zatecky Hus в комбинация и опаковка по избор за минимум 3лв. и да регистрира касовата бележка на https://www.zateckytrip.bg

В касовата бележка следва да е видима марката Zatecky Hus на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

ИЛИ

Ø Вариант 2: Да закупи минимум 2 бр. Zatecky Hus бутилка 0,5л от питейно заведение или заведение за хранене (ресторант, бар, механа или др.), което заведение е обозначено с рекламен материал за промоцията, срещу които ще получи скреч карта от служител в заведението. След изтриване на скреч картата, участникът разбира на момента дали печели награда безплатна бира бутилка Zatecky Hus 0,5л, която да получи от служител на заведението или му се пада промоционален код за регистрация на уебсайтhttps://www.zateckytrip.bg http://www.zateckypromo.bg/

ВАЖНО : Участието за награда куфар е обвързано с покупка.

При регистрацията, участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да въведе номера на касовата бележка ИЛИ кода от скреч картата;
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Промоцията, ще съхрани касовата бележка или скреч картата до края на Промоцията като доказателство за покупка, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа ще бъдат скрити (напр. 0887111***).

Регистрациите в играта са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за участие в седмичните тегления.

Например :
Ако участник е регистрирал един код от скреч карта или сума между 3.00 и 5.99 лв, то той участва 1 път в седмичните тегления за награда.
Ако участник е регистрирал два кода от скреч карта или сума между 6.00 и 8.99 лв, то той участва 2 пъти в седмичните тегления за награда.

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки и скреч карти подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

- 1 бр. пътуване до Чехия за двама: наградата не е обвързана с покупка и изисква единствено онлайн регистрация (т. 5.1.).
Пътуването включва посещение на 2 до 3 града от чешката провинция с включени транспортни разходи, 3 нощувки, закуски, вечери и екскурзовод. Пътуването е предназначено за двама души над 18г. Периодът на пътуването не е фиксиран и ще бъде организиран в рамките на 6 месеца след изтеглянето на печелившия участник.

- 100 бр. туристически куфара: срещу регистрирана минимум 1 бр. касова бележка за продукти Zatecky Hus на стойност поне 3лв. ИЛИ срещу минимум 1 код от скреч карта, в случай, че регистриралият се участник е изтеглен на томболен принцип чрез специален софтуер

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

За информация на участниците, предметните награди куфари са на стойност над облагаемия праг по Закона за данъците върху доходите на физическите лица, съответно печелившите участници следва да попълнят протокол по образец на Организатора, с данни за подаване на Данъчна декларация от страна на Организатора (три имена, ЕГН).

Тегленето на наградите куфари ще се извършва чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който ще определи печелившите сред всички участници, покрили условията за участие, на седмична база .

Точните дати, определени за тегления и брой награди, са следните:

- 08.08.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 15.08.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 22.08.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 29.08.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 05.09.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 12.09.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 19.09.2022: теглене на 10 бр. куфара
- 27.09.2022: теглене на 30 бр. куфара

Голямата награда пътуване до Чехия за двама ще бъде изтеглена до три работни дни след края на Игратана случаен принцип от специално разработен за целта софтуер, сред всички участници, които са се регистрирали съгласно чл.5.1. по-горе.

Един участник може да направи максимум 20 регистрации на ден. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на промоцията.

Един касов бон, както и един код от скреч карта може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден .

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 45 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т. 6.3.4. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай, че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да вземе наградата си, същият губи право да я получи.

Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на лична карта и касовия бон/скреч карта, с които участникът е спечелил наградата .

Касови бележки, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда нужната информация или фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват. Решението принадлежи изцяло и само на Организатора и е обвързващо за участниците. В тези случаи участникът няма право да получи наградата.

Краен срок - 26 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара