Спечелете посещение за двама в Захарни заводи, дегустация и подаръци захарни изделия

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Mariq Darakchieva

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎉 ИГРА по случай 110 години Захарни заводи 🎉

👉🏻 Довърши изречението "Продуктите на Захарни заводи свързвам с/със...", последвай страницата ни и спечели посещение за двама в Завода ни за производство на захарни изделия в Горна Оряховица, където ще изживееш на живо шеметно пътешествие из пълния производствен цикъл на любимите на поколения българи сладки изцелия!

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил във Facebook.
Всяко физическо лице има право на участие с един коментар в публикацията.

Наградата е посещение за двама в Захарни заводи, дегустация и мостри на захарни изделия и 1 нощувка за двама във Велико Търново или Горна Оряховица, съгласно посоченото в т. 8 на тези условия.
 
Печелившите се теглят на случаен принцип. При тегленето се излъчва един победител и 3ма резерви. Изпълнителят известява спечелилите участници чрез отделен пост на стената на „Захарни заводи“ във Facebook, в който са упоменати потребителските имена  на печелившия участник.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за връзка, под формата на лично съобщение до официалната страница на „Захарни заводи“ във Facebook в срок до 26.08.2022.

Наградата в играта е посещение за двама в Захарни заводи.
Посещението включва 2-часово посещение с гид в Завода за захарни изделия на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ и 2-часово посещение в Завода за захар и за пакетиране на захар на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ в гр. Горна Оряховица; безплатна консумация на прясно произведени захарни изделия и подаръчна торбичка с мостри, както и 1 нощувка за двама в хотел във Велико Търново или Горна Оряховица за нощта преди или след деня на посещението.
Обиколката в производствените части се извършва в работен ден, съгласуван между Организатора и победителя, в периода от 12.09.2022 до 20.09.2022г.
Настаняването се извършва в двойна стая в хотел избран от Организатора, който се намира в гр. Велико Търново или гр. Горна Оряховица.
Наградата не включва разходи за транспорт.

Наградата може да се получи само лично от участника или от надлежно упълномощено лице срещу представяне на документ за самоличност и подпис, а в приложимите случаи – и надлежно пълномощно. При предаване на наградата може да се изиска от печелившия Участник/неговия пълномощник да разпише приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на наградата, с цел документиране на предаването й. В случай че при предаване на наградата печелившият Участник или неговият пълномощник, когато е приложимо, откажат да представят документ за самоличност или откажат да подпишат приемо-предавателния протокол, удостоверяващ предаването на наградата, печелившият участник губи правото си да получи наградата и същата се предоставя на резервен победител по реда, предвиден в т. 8.3.

Краен срок - 17 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара