Спечелете ваучер за почивка в Старосел, комплекти с чаши и бутилки Имaне Мастика Премиум

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 август 2022

Как се участва:

Чрез покупка на Мастика Имане за поне 5,51 лв. и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Лятото е време за почивка и забавления, а защо не и за награди!

Включи се в нашата онлайн игра и може да спечелиш уикенд почивка в Старосел, бутилка Имане мастика премиум или чаши Имане. 

Как да стане това – качи снимка на касов бон за закупена бутилка Имане под тази публикация, напиши #ОбичамИмане и ще участваш в томбола за награди.

Участието в Играта е обвързано с покупка на един от следните продукти от търговските обекти в страната: Имaне Мастика Премиум 700 мл. и Имaне Мастика Премиум 200 мл., независимо от типа разфасовка, но на стойност не по-малко от 5,51 лв. с ДДС за един продукт.

Право на участие в Играта имат всички лица, които са навършили 18 години към датата на започване на играта.

Участниците нямат право да поставят (качват) на официалната Фейсбук страница на „Имaне Мастика Премиум“, никакви материали, чието съдържание е клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно, което представлява посегателство върху личните или обществените права, или което би могло да бъде осъдително, или може да съставлява или подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети страни, или да поражда търсене на отговорност, или да представлява нарушение на закона. Участниците не могат да поставят на страницата материали с комерсиално съдържание.

Осъществявайки коментар, пост или каквато и да е дейност на официалната Фейсбук страницата на „Имaне Мастика Премиум“, Участниците дават своето безусловно съгласие на Организатора да събира всички забележки, предложения, идеи, графики или друга информация, които Участниците предоставят на Организатора в тази Игра, които материали стават собственост на Организатора.

Организаторът ще може да копира, разпространява, регистрира и да използва по друг начин материалите, предоставени от Участниците на страницата в официалната Фейсбук страница на „Имaне Мастика Премиум“ (с изключение на личните им данни) за всякакви комерсиални и некомерсиални цели, без да дължи заплащане за това и без никакви задължения за компенсация за материалите към Участниците или към други страни.

Всеки закупил един от следните продукти от търговските обекти в страната: Имaне Мастика Премиум 700 мл. и Имaне Мастика Премиум 200 мл., независимо от типа разфасовка, но на стойност не по-малко от 5,51 лв. с ДДС за един продукт, трябва да качи в коментар под нарочната публикация на официалната Фейсбук страница https://www.facebook.com/imanepremium  текст #ОбичамИмане, и снимка на касова бележка, в която фигурира поне един от изброените по-горе продукти. Неотговарящите на условията на играта коментари ще бъдат изтривани.

С написването на коментар, отговарящ на условията, и качването на снимка на касова бележка, участникът участва в томбола с награди и декларира, че предоставя на Организатора личните си данни доброволно.

Участниците в Играта играят за следните награди:

Комплект (2 бр.) брандирани чаши Имaне Мастика Премиум– общо 60 бр.

Бутилка Имaне Мастика Премиум 700 мл. – общо 20 бр.

Бутилка Имaне Мастика Премиум 200 мл. – общо 20 бр.

Ваучер за уикенд почивка в „Комплекс за винен и SPA туризъм – Старосел“, гр. Старосел на стойност 350 лв.– 1 бр.

Печелившите участници от томболата се определят чрез специализиран софтуер за теглене на награди (commentpicker.com), определящ на случаен принцип печелившите. Ще бъдат извършени четири тегления – по едно за всеки вид награди.

Дата на теглене и обявяване на печелившите: 21.08.2022 г., 11:00 часа. Обявяването ще бъде осъществени чрез пост в официалната Фейсбук страница на Имане Мастика Премиум.

Всеки участник, отговарящ на условията на Играта, може да спечели само един вид и брой награда от томболата.

Печелившите участници ще получават съобщение във Фейсбук профил, а от който са участвали в Играта, уведомяващо ги, че са сред печелившите, какво са спечелили и начина на предоставяне на наградата.

Спечелилият участник следва, спазвайки указанията от полученото съобщение, да изпрати отговор на посочен в съобщението имейл адрес, данни за доставка на наградата. Срока за изпращане на данните е 10 (десет) дни от датата на получаване на съобщението по т. 7.4., като предостави трите си имена, актуален телефон за връзка, адрес на офис на Спиди за доставка.

Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или каквато и да е друга равностойност. Печелившият участник няма право да преотстъпва или прехвърля по какъвто и да било начин на трети лица правото си да получи наградата.

Наградите се получават само лично от участника, след представяне на документ за самоличност, удостоверяващ възрастта на участника, предвид изискванията на настоящите Правила. Наградите ще бъдат предоставяни безплатно на печелившите участници. Крайната дата за получаване на наградата в офис на куриер е до 30 (календарни) дни, считано от датата на предоставяне на данните за доставка. Ако печелившият не отиде да вземе наградата си в рамките на 10 (десет) дни след изпращане на съобщение от куриера, че наградата е в посочения от него офис, то той губи правото си да я получи. Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес, както и в случай, че участникът не отговаря на някое от Условията в Играта.

При непредоставяне на данните за доставка в срок от 10 (десет) дни, участникът губи правото да получи наградата.

Всяка награда, непотърсена в този срок след края на Играта, ще бъде раздадена на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници, отговарящи на условията за печалба. Процедурата се повтаря до момента, в който бъдат раздадени всички награди.

Всеки участник, който направи опит или наруши Правилата, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като той не дължи обяснение за начините на определяне на опит и/или нарушение на Правилата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара