Спечелете фотоапарат за моментни снимки, надуваеми лодки, хамаци и надуваеми шезлонга

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 август 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играта се провежда в периода от 13.08.2022 г. до 23.08.2022 г. („Период на провеждане“) и се осъществява в рамките на два подпериода, както следва:
- Първи период: от 10.00 часа на 13.08.2022 г. до 23.59 часа на 19.08.2022 г.
- Втори период: от 10.00 часа на 17.08.2022 г. до 23.59 часа на 23.08.2022 г.

Двата подпериода се провеждат в каналите на трима Инфлуенсъри, както следва:
- Първи период - в Инстаграм акаунта на Катерина Евро (https://www.instagram.com/k.evro/)
- Втори период - в Инстаграм акаунта на Радина Кърджилова (https://www.instagram.com/radinakardjilova/)

Всеки участник може да участва с максимум един регистриран профил във всеки от двата подпериода и може да спечели награда за всяко участие. За избягване на всякакво съмнение, участникът има право да получи максимум две награди, в случай че спази всички условия за участие и участва само с един негов Инстаграм профил.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда. Организаторът има право, без предупреждение, да изключи от Играта Участници: които са нарушили по какъвто и да било начин настоящите Общи условия; и/или лица, за които Организатора има съмнение, че са с фалшива самоличност и фалшив профил или от името на трети лица, с или без изричното им знание. За избягване на всякакво съмнение, Организаторът има право да изключи от Играта всеки участник по свое усмотрение, ако счете, че участникът използва фалшив профил/и с цел увеличаване шансовете си за печалба в който и да е подпериод. Организаторът няма ангажимент да информира участника, за който има съмнение, че използва фалшиви профили, за решението си да го изключи от Играта.

За да участва в Играта Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта да:
1. Сподели в коментар кой му е любимия вкус сладолед.
2. Спомене потребителските имена на общо двама свои приятели, които имат регистрация в социалната мрежа Инстаграм.
3. Последва профила на Организатора (www.instagram.com/lidlbulgaria).

Наградите се осигуряват от Възложителя и се доставят от Организатора.

За всеки подпериод на Играта се теглят следните награди измежду всички участници, спазили всички условия за участие и публикували коментар под поста на съответния инфлуенсър за съответния подпериод, както следва:
- Първи подпериод включва общо 11 (единадесет) предметни награди - 1 (един) фотоапарат за моментни снимки, 5 (пет) надуваеми лодки и 5 (пет) надуваеми шезлонга.
- Втори подпериод включва общо десет (10) предметни награди - 5 (пет) хамака и 5 (пет) надуваеми шезлонга.

Печелившите участници ще бъдат определени на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

При всяко теглене ще се определят съответният брой печеливши на награди спрямо съответния подпериод и по 10 (десет) резервни печеливши.

Печелившите участници ще бъдат обявявани на каналите на Инфлуенсърите спрямо графика, определен в Раздел 5, чл. 4. Печелившите участници ще бъдат обявени от Инфлуенсъра с коментар под оригиналната публикация на канала на Инфлуенсъра, както следва:
- за първия месечен подпериод - от Катерина Евро на https://www.instagram.com/k.evro/
- за втория месечен подпериод - от Радина Кърджилова на https://www.instagram.com/radinakardjilova/

Датите за тегленията на месечните награди за съответните подпериоди са както следва:
- За първия месечен подпериод, който започва от 10.00 часа на 13.08.2022 г. и продължава до 23.59 часа на 19.08.2022 г. – тегленето се извършва на 20.08.2022 г.
- За втория месечен подпериод, който започва от 10.00 часа на 17.08.2022 г. и продължава до 23.59 часа на 23.08.2022 г. – тегленето се извършва на 24.08.2022 г.

Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от Организатора, след допълнително съгласуване с Възложителя, чрез директно съобщение (“Direct Message”) в социалната мрежа Инстаграм.

Всички награди ще се получават лично от Печелившите по куриер на посочен от Печелившия адрес след уведомление от страна Организатора и приемане от страна на Печелившия. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара