Спечелете 10 кафемашини, 10 мултикукъра и 100 Swiffer стартер кит от Fairy

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 септември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Кампанията се провежда в избрани търговски обекти на територията на Република България, обозначени с рекламните материали на Кампанията.

В Kампанията може да участва всяко лице, което има навършени 18 години до датата на стартиране на Кампанията, съответно 15 август 2022г. и пребивава на територията на Република България и е изпълнило условията на Кампанията, описани по-долу:

– Закупило е продукт/и,  представляващ/и препарат/и за ръчно измиване на съдове с марка Fairy /Феъри/ на мин. ст-ст от 4лв. с ДДС, независимо от неговия/техния вид, размер и опаковка,от участващите обекти, упоменати в чл.2 на настоящите правила.

– Регистрирало се е на www.pg-promo.bg , като регистрацията включва: посочване на две имена, имейл адрес и телефон;

– Посочване на номер на касова бележка за направена покупка и качване на снимка на касовата бележка. Активните бутони в платформата www.pg-promo.bg , в които следва да бъде посочен номер на касова бележка и съответно да бъде качена снимка, са активни и стават видими за потребителя след извършена регистрация/ създаване на профил в платформата.  

В Kампанията нямат право да участват служители на Организатора „Орбико България” ЕООД, както и членове на техните семейства (по права и съребрена линия).

Участващите продукти са: всички продукти, представляващи препарати за ръчно измиване на съдове с марка Fairy /Феъри/, независимо от техния вид, размер и опаковка, дистрибутирани от „Орбико България“ ЕООД (в Кампанията не участват Fairy /Феъри/ таблетки за съдомиялна машина).

Механизъм на Кампанията и условия за участие

Всеки участник, който в периода на Кампанията закупи продукт/и, представляващ/и препарат/и за ръчно измиване на съдове с марка Fairy /Феъри/ на мин. ст-ст от 4лв. с ДДС, независимо от неговия/техния вид, размер и опаковка от участващите обекти, посочени в чл.2 от настоящите Официални Правила, има право да се регистрира на сайта www.pg-promo.bg , като следва стъпките, описани в чл. 4 по-горе и по този начин може да участва за спечелването на една от следните награди: кафемашинa, мултикукър и Swiffer стартер кит (уред за почистване на подови настилки).

Ако участникът вече е регистриран, то той не трябва да въвежда отново информация за две имена, имейл и телефон, а следва да влезе в профила си и да посочи само номер на касова бележка и да качи нейна снимка. В профила на всеки регистриран участник се отбелязват регистрираните касови бележки и качените техни снимки. В платформата няма да бъдат допускани за участие касови бележки с едни и същи номера, както и касови бележки, от които не е видно вида/ наименованието на закупения продукт, търговския обект, от който е закупен и датата на закупуване. В случай, че в касовата бележка не е посочено наименованието на закупените продукти, участникът трябва да качи обща снимка на касовата бележка и закупените продукти, за да бъде приета съответната касова бележка;

Един участник може да участва неограничен брой пъти в Кампанията с различни касови бележки.

Печеливши участници

Печелившите участници ще бъдат изтеглени чрез система на случаен принцип на 19 септември 2022г. Заедно с печелившите участници, ще бъдат изтеглени и резерви, които ще получат съответната награда, в случай че някой от печелившите участници се откаже от нея или не бъде намерен, за да му бъде връчена. За удостоверяване на резултатите от тегленето на томболата, ще бъде съставен протокол.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на www.pg-promo.bg в деня на тегленето. Уведомления за спечелените награди ще бъдат изпращани и персонално по имейл или телефонен номер на всеки спечелил след изтеглянето на печелившите, на посоченият от него при регистрирането на профила си в платформата имейл или телефонен номер. Наградите се доставят на посочения от печелившите участници адрес, с куриер за сметка на Организатора, в срок от 30 /тридесет/ дни от получаване на уведомлението за спечелването на наградата.

Наградите, които участниците могат да спечелят, пазарувайки участващите продукти от участващите обекти, описани в чл.2 по-горе,  са:

    10 /десет броя/ кафемашини
    10 /десет броя/ мултикукъри Tefal
    100 /сто броя/ Swiffer стартер кит (уред за почистване на подови настилки)

Организаторът няма право да заменя наградите с други или да предлага на участниците тяхната парична равностойност. Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара