Спечелете пътуване за двама до Лондон и билети за филма 'Билет до рая'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 септември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Готов ли си за червения килим?

Радио Витоша ти дава уникалната възможност да присъстваш на световната гала премиера на филма „Билет до рая“ в Лондон.

Този септември, точно когато животът е влязъл в работния си ритъм и всички тъгуват за безгрижието на лятото, само в кината, неповторимите холивудски звезди – носителите на „Оскар“ Джулия Робъртс и Джордж Клуни, ти отправят неустоимото предложение - да ги придружиш на незабравимо пътешествие до екзотична филмова дестинация със забавната романтична комедия „Билет до рая“. Двамата влизат в ролите на бивши съпрузи, които, меко казано, не могат да се понасят, но са принудени да сключат краткосрочно примирие в името на общата им цел – да провалят сватбата на дъщеря си.

Участвай в играта на радио Витоша и „Билет до рая“ като отговориш правилно на въпроса:

На кой остров съдбата отвежда героите на Джулия Робъртс и Джордж Клуни във филма?

А/ Малдивите
Б/ Бали
В/ Канарските острови

Награди в Играта са само и единствено:

    посещение за двама на световната гала премиера на филма „Билет до рая“, която ще се състои на 07.09.2022 г. в Лондон – 1 брой;
    двоен кинобилет за филма „Билет до рая“ – 3 броя.

Условията, свързани с наградата „Посещение за двама на световната гала премиера на филма „Билет до рая“, която ще се състои на 07.09.2022 г. в Лондон, са както следва:

Налична е една (1) награда „Посещение за двама на световната гала премиера на филма „Билет до рая“, която ще се състои на 07.09.2022 г. в Лондон.

Наградата се състои (само и единствено) от наградно пътуване, което е валидно за един (1) Печеливш участник и един (1) придружител, избран от него, и включва само и единствено:

1. Една (1) нощувка за двама (2) души, Печеливш участник и един (1) негов придружител в стандартна стая за двама (2) души (с едно или две легла) в Лондон, включително закуска, в хотел, избран и резервиран от Организаторите.

2. Самолетни билети за двама София-Лондон-София в периода  07 – 08 септември 2022 г.;

3. Двe (2) индивидуални покани за световната гала премиера на филма „Билет до рая", която се провежда в Лондон на 07.09.2022 г., за Печелившия участник и неговия придружител;

4. Медицинска застраховка за Печелившия участник и неговия придружител за периода на пътуването – 07 – 08 септември 2022 г.

4. Aко сте Участник в Играта е необходимо да отговаряте на следните условия:
- да имате възможност да пътувате до Лондон между сряда, 7 септември 2022 г. и четвъртък, 8 септември 2022 г.

- Вие и Вашият придружител да имате валиден международен паспорт, с валидност поне 6 месеца към датата на пътуването, който е необходимо изискване за посещение на град във Великобритания;

В деня на премиерата Печелившият участник и неговият придружител трябва да носят актуален документ за самоличност, за да потвърдят възрастта и самоличността си при пристигането си както в хотела, така и при получаването на своите покани за световната гала премиера на филма „Билет до рая“. Никой няма да бъде допуснат без покана или след началото на прожекцията.

• Печелившият участник трябва да e на възраст над 18 години (към момента на теглене на Печеливш участник).

• Печелившият участник има право на 1 придружител, на когото е позволено да се присъедини към него за използване на наградата и когото той посочва на Организатора при поискване. Освен посоченият 1 придружител, Печелившият участник няма право да вземе допълнителни членове на семейството или придружители на това пътуване. След като бъде посочен от Печелившия участник, придружителят на Печелившия участник не може да бъде променян. Ако посоченият придружител на Печелившия участник е под 18 години, то Печелившият участник трябва да бъде негов родител/настойник или упълномощено от родителя/настойника лице.

• Печелившият участник трябва да подпише приемо-предавателен протокол, че приема наградата и ще се възползва от нея в срокове и начин, посочени допълнително от Организаторите. В допълнение Печелившият участник се задължава по същия начин да посочи своя придружител, както и да предостави необходимите данни за двамата, за извършване на резервациите, свързани с пътуването;

*Ако Печеливш участник, в последствие реши да се откаже от ползването на спечелената награда: „Посещение за двама на световната гала премиера на филма „Билет до рая“, която ще се състои на 07.09.2022 г. в Лондон, той трябва да го направи отново писмено, декларирайки, че няма никакви бъдещи финансови или други материални и нематериални претенции към Организатора.

• Наградата „Посещение за двама на световната гала премиера на филма „Билет до рая“, която ще се състои на 07.09.2022 г. в Лондон“ няма парична алтернатива. Същата е непрехвърлима и не подлежи на връщане. Всички разходи, направени в допълнение към наградата по пътя или във Великобритания, посочена в тези условия, се правят за сметка на Печелившия участник и неговия придружител, включително, но не само: храна, алкохолни напитки, телефонни такси, рум сервиз, пране, екскурзии, съвети, сувенири, застраховки и всякакви други случайни разходи, както и разходите за придвижване на Печелившия участник и неговия придружител до и от мястото на отпътуване за използване на наградата – Терминал 1, Летище София, гр. София.

• Пакетът за наградното пътуване и всички елементи, описани в него, не може да бъдат продавани, търгувани, прехвърляни, планирани за дати, които не са в рамките на горепосочения период за изпълнение, или да бъдат заменени за паричната им равностойност.

• Ако Печеливш участник избере да участва в някоя или всички части от своето наградно пътуване без придружител, наградното пътуване се предоставя на победителя и всеки остатък от наградното пътуване не подлежи на допълнително или алтернативно обезщетение, включително и парично.

• Моля, обърнете внимание, че Организаторът не дава гаранция за качеството на наградата. Няма да се предлагат парични алтернативи на наградата. Всичко, което не е посочено в настоящите Общи условия като включено в наградния пакет, е изключено.

• Наградата не включва среща с популярни личности, актьори и др.

• Организаторите си запазват правото да заменят елементи от наградата по всяко време. Няма алтернативна награда и наградното пътуване не може да бъде заменено с пари или алтернативна награда.

Печелившият участник може да използва спечелена от него награда само в периода 07.09.2022 г. – 08.09.2022 г.

Организаторите избират 3 (трима) победители, които да получат по 1 бр. награда „Двоен кинобилет за филма „Билет до рая“.

Наградата „1 бр. двоен кинобилет за филма „Билет до рая“ включва:

    два кинобилета за филма „Билет до рая“ “, които важат в периода 16.09. – 06.10. за избрано от победителя кино, само и единствено от киноверигите Cinema City и Кино Арена;
    кинобилетите важат за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригата Cinema City или Кино Арена, според програмата на киното;
    Организаторите не носят отговорност в случай, че в посоченото от победителя кино няма прожекции на филма в деня и часа, избрани от победителя;
    кинобилетите за филма „Билет до рая“ не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара