Спечелете всеки месец 10 уреда с дизайн от Ora Ito от Gorenje

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участвай в кампанията в 3 лесни стъпки

Ако нашите уреди са част от твоя дом, сподели сега мнението си за тях. Независимо дали са новозакупени, или са част от живота ти от известно време, постави им оценка след като ги регистираш и участвай за чудесни подаръци. Всеки месец ще подаряваме 10 уреда с дизайн от световноизвестния френски дизайнер Ora Ito.

За да участва в играта, всяко лице притежаващо уред с марката „Горене” в периода от 01.07.2022 г до 31.12.2022г. трябва да се регистрира уреда си с марка „Горене“ за участие в играта на bg.gorenje.com/registrirai-produkt и да му даде оценка. За регистрацията ще се необходими модела и арт. номер и серийния номер на притежавания от него уред, които се намират на стикера на корпуса на уреда, Електронният запис на получаването на тази информация е необходим с оглед установяване спазването на срока.

Участието в играта не е обвързано с покупка.

Награди.
Участието в играта дава възможност за спечелване на една от 60 те награди раздавани през целия период на играта. През всеки един от месеците на периода на играта ще се раздават по 2 броя блендери, 2 броя миксери, 2 броя пасатори, 2 броя ел. кани, 2 броя тостери. 

Участниците регистрирали своя уред и дали оценка в текущ месец от периода на играта ще участват за наградите разпределяни в началото на месеца следващ месеца на регистрация и оценка. Имената на печелившите от даден месец ще бъдат изтеглени на първия работен ден от следващия месец в офиса на организатора, а именно гр. София, ул. „Бел Камък” 6 и публикувани в деня на тегленето на www.bg.gorenje.bg 

Право на участие в играта има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18
години. Участници не могат да бъдат юридически лица.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара