Спечелете сладолед NUII за цял месец и всеки ден бутилка за вода

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 8 юли 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

N-JOY SUMMER приключение със сладоледи Nuii

Включи се в играта „N-JOY Summer приключение със сладоледи NUII“ във Facebook страницата на радио N-JOY и може да спечелиш брандирана бутилка за вода, а в края на седмицата сладолед NUII за цял месец

Голямото турне за радиотуристи N-JOY Summer това лято те отвежда на екзотично и изкушаващо вкуса пътешествие със сладоледи NUII – перфектната комбинация от познатото и изненадващото, която носи върховна наслада и незабравимо усещане!

Включи се в играта „N-JOY Summer приключение със сладоледи NUII“ във Facebook страницата на радио N-JOY и може да спечелиш брандирана бутилка за вода, а в края на седмицата сладолед NUII за цял месец.

Новият сладолед на лятото - плътен, многопластов и автентичен вкус за авантюристи!

Това лято разкрива пред теб неизвестни посоки и вълшебни места, провокира откривателския ти дух и те отвежда на незабравимо за сетивата премиум  преживяване с „NJOY Summer приключение със сладоледи NUII“!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара