Спечелете 2 ваучера по 200 лв. за пазаруване във Fashion Days

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2022

Как се участва:

Чрез попълване на анкета.

Пълни правила:

Следвайки своята мисия да предоставяме максимално изгодни решения и да превърнем онлайн пазаруването във вълнуващ начин за спестяване, обединихме своите търговци и клиенти под нов бранд "Cashway" - безплатна платформа, която събира най-актуалните и изгодни оферти, ваучери и промо кодове на 1 място и ти позволява бързо, лесно и удобно да намериш информация за последните промоции от над 230+ онлайн търговци по всяко време на деня.

Новата платформа вече е активна и очаква своите доверени любители на пазаруването, а заедно с нея стартираме и с раздаването на награди.

Cashway ти предоставя повече функционалности и по-голямо удоволствие от пазаруването.

Оцени платформата на Cashway и можеш да спечелиш изкусителни награди на стойност 400 лв.

Сподели ни твоята обратна връзка и впечатления от пазаруването в новата платформа на Cashway и участвай в томбола за награди 2 ваучера по 200 лв. за пазаруване във Fashion Days. Бъди сред първите, възползвали се от неустоимите ни кешбек предложения и участвай в играта до 31.08.2022 г.!

Победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 01.09.2022 г. в профилите ни в социалните мрежи, както и лично чрез имейл на предоставения от тях имейл адрес.

Последвай ни в социалните мрежи, за да научиш повече за изгодните ни оферти, актуални новини и любопитни факти за новата платформа Cashway.bg!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара