Спечелете смарт часовник Moto Watch от Motorola

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Петя Георгиева

Как се участва:

Чрез коментар в YouTube.

Пълни правила:

🎉 Спечели #MotoWatch!

В това видео от поредицата Motorola Tech Talk, Зори ни разказа малко повече за функциите Moto Actions и как да ги активираме, а ние предоставяме възможност на един от вас да спечели смарт часовник Moto Watch, като коментира под видеото в YouTube и се абонира за канала ни в YouTube!

Как да спечелиш смарт часовник Moto Watch?

➡️ Гледай видеото: https://bit.ly/3u2y7MM
➡️ Абонирай се за YouTube канала ни: https://bit.ly/3Nf2kzr
➡️ Кажи ни в коментарите в YouTube: Кое е най-ползваното Moto Actions движение според теб?
➡️ Коментирай: На кой приятел препоръчваш да използва функциите Moto Actions?

Печелившият участник в Играта ще бъде уведомен, че печели награда чрез електронно писмо от Организатора в срок до 48 часа от изтеглянето и обявяването му за победител. Спечелилият участник, следва в срок от 72 часа от уведомяването чрез електронно писмо, да предостави на Организатора трите си имена, ЕГН и телефон за връзка. В случай че в срок от 72 часа от уведомяването му, спечелилият участник не предостави информацията по предходното изречение, то същият губи наградата, а Организаторът преминава към награждаване по реда на описаната в настоящата точка процедура на резервите по реда на тяхното изтегляне.

За да получи наградата си, печелившият участник следва да изпрати по електронно писмо данни и информация за доставка до подаден от него адрес. При неспазване на срока, описан в точка 7.1, печелившият участник губи наградата. Приемайки настоящите Общи условия, всеки Участник се съгласява, в случай че бъде избран за Печеливш, имената му да бъдат обявени в официалните канали за комуникация на Организатора, както следва.

Краен срок - 15 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара