Спечелете безкабелна прахосмукачка AEG QX8-2-PANI


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Teodoria Syarova

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Започва новата ни игра! 

Домашните любимци са неразделна част от домашния уют, но как да поддържаме тапицерията на меката мебел чиста? Посетете страницата ни, отговорете правилно на въпроса, последвайте стъпките и можете ДА СПЕЧЕЛИТЕ безкабелна прахосмукачка AEG QX8-2-PANI

За участие в играта, за участника е необходимо да изпълни 3 стъпки, описани на страницата на играта на уебсайта на AEG България. 

Стъпка 1: Участникът трябва да разгледа страницата на уреда. 

Стъпка 2: Участникът трябва да отговори правилно на въпроса в регистрационната форма на играта и да предостави име и фамилия, email адрес и телефон за връзка.  

Стъпка 3: Участникът трябва да сподели публично страницата на играта чрез бутона „Споделяне" (Share) т личния си профил във Facebook.

В случай, че потребителят отговаря на условията за участие, посочил е правилния отговор и е изпълнил точно стъпките в конкретната игра, името му се включва в механизма за печелене на наградата, обявен в текста на страницата на играта.

Печелившите участници се избират на случаен лотариен принцип (чрез софтуерно приложение) измежду всички участници, изпълнили условията по т. 6.1. в играта.

Забранени са действия от страна на участниците, с които се увеличава възможността за спечелване на награда, посредством използване на средства и методи, различни или противоречащи на зададените в Правилата.

Участниците имат право да участват само по 1 път със съответния Facebook профил/ регистрация.

Верният отговор на въпроса е само един.

Само отговорилите правилно на въпроса и изпълнили всички 3 стъпки от механизма на играта участват за спечелването на Наградата.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ уведомява печелившите участници чрез Facebook или чрез обаждане на телефона или изпращане на имейл, в срок от 7 /седем/ работни дни след изтеглянето на печелившите. Печелившите следва да предоставят следните данни: три имена, телефон за връзка и адрес, на който желаят да получат наградата си. Наградата ще бъде доставена чрез куриер (за сметка на Организатора) в срок до 30 /тридесет/ работни дни от датата на получаване на посочените в предходното изречение данни.

Наградата се получава от печелившите след представяне пред куриера на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на наградата.

Наградата за играта е един брой безкабелна прахосмукачка AEG QX8-2-PANI. Наградата се предоставя от ОРГАНИЗАТОРА и се обявява в деня на играта в текста към публикацията или при обявяване на печелившия в коментар към публикацията на Facebook страницата на AEG България https://www.facebook.com/AEGbulgaria/.  

Краен срок - 24 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара