Спечелете слушалки Huawei FreeBuds Pro 2, цвят Silver Frost

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 август 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🌞 ИГРА 🎶 Лятото е музика! Насладете му се още повече с новите #HUAWEIFreeBudsPro2!

🔥 Можете да ги спечелите ако се включите с коментар под този пост. 🤩 Ето как да участвате 👇
1 Отговорете на въпроса „Ако лятото е песен, коя би била тя за теб?“ в коментар под видеото.
2 Тагнете трима свои приятели, за които лятото е музиката и биха се включили в играта заедно с вас.

Победителят в играта е един и същият ще получи награда - 1 брой слушалки Huawei FreeBuds Pro 2, цвят Silver Frost.

Победителят в играта ще бъде ще бъде изтеглен на случаен принцип и обявен на 5 август 2022 год. на следната страница: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/

Победителят ще бъдат публично уведомен и в коментар под видеото (поста на играта), след което следва да се свърже проактивно с Организатора посредством лично съобщение, изпратено до страницата на адрес: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/ в рамките на 7 дни след получаване на коментара от Организатора. Победителят следва да изпрати на лично съобщение до страницата на Huawei Mobile BG във Facebook ( https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/ ) следната лична информация – три имена, телефон за връзка и адрес за получаване на наградите. Свързването с Организатора и предоставянето на необходимата информация, посочена по-горе и в рамките на посочения срок, са необходимо условие за получаването на наградата.

Победителите дават съгласието си за разкриване на потребителските си имена в социалните медии за обявяването им, както и в пресинформация до медиите. Ако победителите не дадат съгласието си, се счита, че същите доброволно са се отказали от получаване на Наградата.

В случай, че победителите не потърсят или приемат своята награда в 7-дневен срок от изпращането й на посочения адрес, същият губи право да получи награда и Организаторът определя и изпраща наградата на следващия по ред класиран участник.

Организаторът ще изпрати наградата на печелившия до 4 календарни седмици след получаване на адрес и телефон за връзка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара