Спечелете 50 плажни комплекта от Avene

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2022

Как се участва:

Чрез покупка на два слънцезащитни продукта Avene и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участващи търговски марки и опаковки
Всички слънцезащитни продукти на марката AVÈNE следва да се считат, че участват в Промоцията.

Механизъм на участие в Промоцията
За да участва за спечелването на една от наградите, участникът трябва да изпълни всяко едно от следните условия:
1. Да закупи поне два слънцезащитни продукта на марката AVÈNE като част от една покупка, които да са маркирани в една обща касова бележка/фактура;
2. Продуктите, маркирани в касовата бележка/фактура трябва да бъдат закупени в периода на Промоцията: от  15.07. 2022 г. до 31.08.2022 г. включително.
3. Да влезе на https://avene-exclusive.bg/game/ и да регистрира своята покупка като посочи своите имена, телефон за контакт, имейл адрес и номера на касовия бон/фактура за закупените продукти;
4. Да регистрира своята покупка в Периода на Промоцията, посочен по-горе в т. 4.;
5. Да запази касовата бележка, която ще се изиска, ако регистрацията бъде обявена за печеливша.

Участието в Промоцията е доброволно и не изисква никакви допълнителни разходи от страна на участниците, освен за закупуване на поне два слънцезащитни продукта на марката AVÈNE

Всеки участник може да се регистрира в Промоцията, с повече от една касова бележка/фактура за слънцезащитни продукти на AVÈNE, при условие, че всяка от тях (касова бележка/фактура) доказва покупка на поне два слънцезащитни продукти на AVÈNE. Една касова бележка/фактура дава право само на една регистрация.

В Промоцията могат да бъдат спечелени следните награди:
50 бр. Комплекти, всеки съдържащ следните продукти
– Брандирана плажна кърпа
– Брандирана плажна чанта
– Спрей с Термална вода AVÈNE 150 мл

За избягване на каквото и да било съмнение, всички награди могат да бъдат предоставени само на участници, валидирани от Организатора като победители в съответствие с всяко и всички от изискванията и условията съгласно настоящите Официални правила.

Печелившите ще се теглят на случаен (лотариен) принцип чрез специализиран софтуер измежду всички лица, които са направили валидна регистрация в Периода на Промоцията.

Тегленето ще се извърши след края на периода на промоцията, а именно на 01.09.2022 г. до 18.00ч.

Печелившите участници ще бъдат уведомени на посочения от тях e-mail адрес и/или с обаждане на предоставения при регистрацията телефонен номер не по-късно от 02.09.2022 г.

Потвърждаването на наградата от печеливш участник става чрез изпращане на снимка на регистрирания касов бон/фактура в отговор на
получения e-mail за обявяването му като Печеливш, не по-късно от 10.09.2022 г.

При потвърждаване на наградата чрез изпращане на снимка на регистрирания касов бон/фактура от страна на спечелилия участник, Организаторът ще предостави информация относно начина на получаване на спечелената награда.

Една касова бележка/фактура може да бъде регистрирана за участие в разпределението на наградите само веднъж.

Победителите в Промоцията, потвърдили спечелената от тях награда и в случай че желаят получаването ѝ, следва да предоставят:
– регистрираната касова бележка/фактура като доказателство за покупката, както и да докажат, че са с постоянно местожителство в България (съгласно изискванията на член 18 по-долу) при получаване на наградата.
– техни лични данни: три имена, дата на раждане, както и номер на ЛК, които биха се изисквали за процедурата по получаване на наградата от
куриер, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора не по-късно от 20.09.2022 г. Наградите се потвърждават от спечелилите участници до 10.09.2022 г., а Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, потвърдена от печеливш участник след тази дата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара