Спечелете 750 000 кенчета с бира Шуменско Светло

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на Шуменско Специално - 0.33л.

Пълни правила:

Участващата търговска марка е Шуменско в съответната опаковка:
Шуменско Специално, оборотна стъклена бутилка 0,33л

Участващата опаковкa ще бъдe идентифициранa с промоционален дизайн, а под капачката на бутилката ще се съдържа промоционален символ кен.

Наградите, които са предвидени за спечелване в периода на промоцията, са:
Бира Шуменско Светло кен 0,5л – 750 000 бр.

Механизъм на промоцията:
Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи промоционална опаковка на Шуменско Специално 0,33л. и да провери наличието на символ кен под капачката на бутилката.

Ако участник открие символ кен:
Участникът печели безплатна бира Шуменско Светло кен 0,5л. – 1 брой. Бирата може да получи в предварително определени наградни центрове, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печеливша капачка. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите, ще бъде публикувана на http://shumensko.bg/.

Списъкът с наградните центрове може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията http://shumensko.bg/.

Едно лице може да вземе максимум пет броя награди бира кен в един ден от един награден център. В случай, че наличностите в търговския обект не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг, обозначен със стикер, награден център.

Участниците ще могат да разберат дали печелят награда в момента, в който проверят дали под капачката се съдържа символ кен или не.

В момента на получаването на наградата печелившият участник трябва да предаде печелившата капачка Шуменско Специално със символ кен. В противен случай, награда не се предава на печелившия, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция.

Единственият символ, който потребителят може да намери под промоционалните капачки е символ кен.

Пълният списък с наградни центрове можеш да откриеш тук: https://shumensko.bg/terms/Shumensko_Bomb_2022_Nagradni_Centrove.pdf

7 Коментари

  1. Здравейте!Фен съм на"бомбичката"от ранните си години/сега съм на 68/та до днес-въпреки че вкуса не е като онзи!?
    Относно играта:до днес никъде не излизат обекти в които се дават наградите?Единствено в някакъв сайт излизат обекти които са във варненси район и Шумен?Да считам ли като меко казано подигравка с мен и следва ли да ида от София до Шумен за десетина кенчета????
    БЛАГОДАРЯ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. В края на публикацията може да видите списък с наградните центрове, ето и тук линк https://shumensko.bg/terms/Shumensko_Bomb_2022_Nagradni_Centrove.pdf

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм от Пловдив и имам печеливша капачка но нито във Кауфланд нито във Била ми казаха нямат нищо общо със играта.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Била и Кауфланд не участват в тази промоция. Вижте наградните центрове за Пловдив: https://shumensko.bg/terms/Shumensko_Bomb_2022_Nagradni_Centrove.pdf

      Изтриване
  4. Dnes hodih do magazina, posochen v listovkata-bul.Kl. Ohridski 25 i samo se smeyat.

    ОтговорИзтриване
  5. Пишете на страницата на Шуменско във фейсбук, за да ви съдействат.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара