Спечелете пътешествие до Малдивите, 250 бармански сета и 300 коктейлни кутии от Schweppes

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Пътешествие за двама до Малдвите
Х******* Димитрова -  ***iya@abv.bg

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и/или покупка на продукт Schweppes и регистрация на код.

Пълни правила:

В Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022“ „Участващи опаковки" за частта на промоцията, свързана с покупка са 500ml и 1.25L Schweppes Сода, Тоник, Мандарина, Pink Tonic Style, Битер Лимон и Нар с код под капачката.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022”  с регистрация на код, са следните:

1.–Бармански сет  общо 250 бр. награди;

2. Коктейлна кутия - общо300 бр. награди;

За описаните 2 вида награди е необходимо да се закупи продукт и да се регистрира кода под капачката му.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022”  без регистрация на код, след като отговорят на въпроса в уебсайта, който получават при регистрация за наградата са следните:

1. х1 бр. – Пътешествие за двама до Малдвите;

Наградата, включва само и единствено:

·       Самолетен билет София-Мале-София за двама
·       Летищни такси за двама
·       7 нощувки в избраният хотел за двама на база ол инклузив
·       Един салонен багаж до 8 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
·       Трансфер летище-хотел-летище

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи и храна, различни от посочените, посещение на туристически и други обекти, допълнителни такси и застраховки, начислени от авиокомпанията, застраховки, ПСР тестове, разходи по престой или нови самолетни билети при евентуално излизане на позитивен резултат след направен тест в чужбина, и др.

Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията на пътуване и вида на наградата по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането и, като например влошена епидемична обстановка, стачки, събития и обстоятелства, наложени от държавата или авиокомпанията, които не са могли да бъдат предвидени.

В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

Наградата по точка 7.2.1 е с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същата.

Условия за участие за награди по т. 7.1. с покупка на участващ продукт:

Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

·       уникален 10-символен код, който може да бъде регистриран на сайта. С един код, може да играете за една от описаните награди в т. 7.1.

·       Всеки 10-символен код под капачка на участваща опаковка е предназначен да се използва за регистрация за конкретната промоция и е с валидност до края на Промоцията (04.09.2022 г.), като след края на периода кодовете стават невалидни и с тях не може да се участва за други игри и награди на сайта.

Регистрация:

Потребителят трябва да влезе на сайта schweppes.coca-cola.bg и да направи регистрация, съгласно правилата и общите условия на същия. Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил на сайта, съгласно правилата за регистрация на профил, описани на същия сайт. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на сайта.
·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 18г.
·       Име и Фамилия
·       Парола

Регистрацията и използването на сайта се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове, потребителят се съгласява и с настоящите правила на Кампанията.

Потребителите разбират дали печелят веднага след като регистрират 10 цифрения код под капачката дали той е печеливш или не. Ако потеребителят регистрира печеливш код, то той/тя ще получи веднага съобщение на екрана и получава допълнително e-mail, в който се описва наградата и валидността на ваучера и инструкции как да получи наградата. Ваучерът е 10 символен уникален код, с който победителят верифицира спечелването на наградата пред организатора на промоцията и пред доставчика на наградата.

Условия за участие за награди по т. 7.2. без покупка на участващ продукт:

За да играе за награда по т. 7.2.потребителят трябва да си направи регистрация на сайта schweppes.coca-cola.bg, предоставяйки следната информация:

o   E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
o   Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на на сайта
o   Минималната възраст за участие в Кампанията е 18г.
o   Име и Фамилия
o   Парола

След регистрация потребителят може да участва в томбола за спечелването на награда по т. 7.2.1, след като отговори на въпроса, който ще му бъде зададен. Потребителят може да заявява участие в томболата на всеки 24 часа.

Победителят за наградата по т. 7.2. ще бъде изтеглен на 05.09.2022г.

Победителят ще бъде обявен на сайта.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията „Спечели награди с характер с Schweppes 2022“ няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1.1., 7.1.2. от един потребител.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·       При спечелване на награда от точка 7.1.2., и 7.1.3. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран на сайта schweppes.coca-cola.bg. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: schweppes@locals.bg

своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда, както и че предоставените от него данни са коректни.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от един месец след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

·       При спечелване на награда от точка 7.2.1., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран на сайта schweppes.coca-cola.bg. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: schweppes@locals.bg

своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи информация за наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава желанието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка получаването на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.3.

o   Печелившият ще има срок от една седмица след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

Краен срок - 4 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара