Спечелете 5 минихладилника, 1800 халби и 14 400 кенчета бира от Каменица

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 август 2022

Как се участва:

Чрез покупка на 2 продукта Kamenitza в град Варна и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда само на територията на град Варна и само в участващите обекти.

Участват единствено обекти от вида „традиционна търговия“, обозначени с рекламен материал.

Обекти, които не са обозначени с рекламен материал – НЕ УЧАСТВАТ в Кампанията.

За участие в Кампанията е необходима покупка на стоки от участващите обекти по чл.3 по-горе с марка Каменица – разфасовки бира с марка Каменица, а именно Каменица светло кен 0,5 л., Каменица кен 0,5 л. 0.0 %, Каменица бутилка 0,5 л., Каменица PET 1 л и 2 л..

Участващите продукти са съобразени с оглед вида на асортимента, поддържан в различните видове обекти.

Организаторът не носи отговорност при липса в даден участващ обект на разфасовки от участващите продукти с марка Каменица светло.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

а) Каменица кен 500 мл -14400 бр;
б) Каменица халба - 1800 бр;
в)  Мини хладилник пълен с 25 бири Каменица кен 0,5 л. - 5 броя;

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

При закупуване едновременно на два участващи в Кампанията продукта с марка Каменица, посочени в т.6.1 по-горе, участникът получава скречкарта в участващия обект. Участникът следва да изтрие скречполето и ако след изтриването му се визуализира изписана някоя от наградите по т.7.1., буква “а” или “б” по-горе, това означава, че скречкартата е печеливша и участникът печели наградата, описана на нея. При липса на такъв надпис, скречкартата съдържа специален код.   Този код дава възможност за участие в тобола за наградата, посочена в т.7.1., буква “в”. За целта е необходимо да бъдат регистрирани 3 кода от скреч карти на kamenitzapromo.bg .

Награди от вида Каменица кен 500 мл. и халба по т.7.1., букви “а” и “б” , които не са били потърсени в съответния участващ обект съгласно т. 9.1 по-долу – не се предоставят.

Награди от вида Мини хладилник с 25 бири Каменица кен 0,5 л. по т.7.1., буква “в”  , които не са потърсени в срок до 5 (пет) дни от момента на получаването на SMS съобщението – не се предоставят.

Спечелилите награда мини хладилник с 25 бири Каменица кен 0,5 л. се определят посредством теглене чрез компютърен алгоритъм на случаен принцип измежду всички участници, които валидно са регистрирали поне 3 кода за участие в срока на промоцията, съгласно т. 8.1 по-горе. Тегленето на спечелилите участници ще бъде извършено до три дни след края на кампанията, като мобилните номера на печелившите участници ще бъдат публикувани на сайта kamenitzapromo.bg Последните 3 цифри от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят на посочения в SMS съобщение номер на Организатора, за да подадат валидни данни за доставка на наградатаВ томболата ще бъдат изтеглени и 5 резервни спечелили, на които ще бъде предоставена наградата, в случай че някой от първоначалните спечелили се откаже от наградата или ако тя не може да му бъде предоставена.

Наградата Каменица кен 500 мл. и халба Каменица се предоставя на спечелилия участник веднага на място в участващия обект, непосредствено след спечелването му със съответната печеливша скречкарта.

За получаването на наградата по т.7.1., буква “в” (мини хладилник с 25 бири Каменица кен 0,5 л.) участникът ще получи обаждане от представител на Каменица АД в срок от 5  дни от спечелването, за да предостави данни за доставка (три имена, ЕГН, адрес и телефон). В рамките  до 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес.  Доставки се извършват само на територията на Р. България.

За целите на правилното данъчни и счетоводно отчитане на наградата по т.7.1., буква “в”, участникът трябва да предостави и три имена и ЕГН на организатора.

За да може да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера/представител на организатора печелившите скречкарти, с които е спечелил.

Награди се предоставят само на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на печеливши скреч карти с печеливши думи и кодове. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в чл.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара